Ervaringen met Bluekens Truck en Bus

KSZ Transport Volvo FH overzicht

KSZ Transport: groeit door met tien nieuwe Volvo FH-trekkers

Ze rijden sinds 2016 met Volvo-trucks en daar zijn ze zeer tevreden over. 'De trucks zijn ontzettend betrouwbaar en chauffeurs lopen ermee weg.' 

LEES MEER
Wou_Ma_Renault_Bedrijfswagens

Wou-Ma: Renault Trafic & Renault Master

De aanschaf van de eerste Renault Bedrijfswagens was voor Wou-Ma een mooie gelegenheid om flink uit te pakken.

LEES MEER
Verkeersschool Blom Volvo FH lestruck header

Verkeersschool Blom: Volvo FH-lestruck

De nieuwe Volvo FH van Verkeersschool Blom is extra bijzonder. Het is de eerste lestruck in de nieuwe huisstijl.

Lees meer
Volvo FH Spruijt Transport header

Spruijt Transport: Volvo FH X-Low-trekker

Hoe kunnen we het laadvolume en -vermogen vergroten? Dat was de vraag van Spruijt Transport. De oplossing: een Volvo FH 500 6x2 X-Low-trekker met megatrailer.

Lees meer
Peeman Transport Volvo FH trekkers

Peeman Transport: Volvo FH

Peeman Transport heeft twee nieuwe Volvo FH 460 Turbo Compound 6x2-trekkers in gebruik genomen. Peeman Transport zet de trucks in voor zijn op maat gespecificeerde LZV-concept.

Lees meer
Bluekens-truck-en-bus-klantcases-Ad-Stouten-Oosterland-002

Ad Stouten

De toekomst is elektrisch. Daarom heeft Autodemontage Ad Stouten BV een Volvo FM 500 6x2 autotransporter aangeschaft om voldoende laadvermogen te hebben voor het vervoer van zwaardere elektrische auto’s. 

Lees meer
615_2023_Hanzen_Transportservice_Serooskerke-011

Hanzen Trucking: Renault Trucks T High

Hanzen Trucking heeft een Renault Trucks T High 480 6x2-trekker aan het wagenpark toegevoegd voor het transport van losgestorte agrarische producten. De ruimte, betrouwbaarheid en het comfort van de Renault Trucks T High en de goede ervaringen met Bluekens Truck en Bus waren redenen om voor deze truck te kiezen.

LEES MEER
Bluekens-Truck-en-Bus-Omoda-04

Omoda: Volvo FM

Omoda restyled zijn wagenpark met een Volvo FM-bakwagen en een Volvo FM-trekker. Het zijn de eerste Volvo-trucks voor de fashionretailer uit Zierikzee. 

Lees meer
Bluekens-Truck-en-Bus-Nassau-Sneltransport-Eerste-Volvo-FM-Electric-2

Nassau Sneltransport: Volvo FM Electric-trekker

Nassau Sneltransport heeft de eerste van twee Volvo FM Electric-trekkers in het bijzijn van de wethouder Economie, Arbeidsmarkt en Financiën van de gemeente Breda, Carla Kranenborg-van Eerd (VVD) in gebruik genomen.

LEES MEER
Bluekens-Truck-en-Bus-Elst-Transport-D-E-Tech-1

Elst Transport: Renault Trucks D E-Tech

Elst Transport zet een eerste stap in de verduurzaming van zijn wagenpark. Het bedrijf uit Breda heeft een Renault Trucks D E-Tech in gebruik genomen om ervaring op te doen met elektrisch rijden.

LEES MEER
Bluekens-Truck-en-Bus-Martens-en-van-Oord-Oosterhout-1

Martens en Van Oord: Volvo FH Electric

Met de ingebruikname van zijn eerste Volvo FH Electric speelt Martens en Van Oord in op de wens van opdrachtgevers om emissieloos te werken. De keus viel op de Volvo FH omdat Volvo Trucks als eerste fabrikant een af fabriek elektrische oplossing biedt voor het zware segment.

LEES MEER
Bluekens-Truck-en-Bus-Breda-Kaasdrager-06

Kaasdrager: Renault Master E-Tech

Klaar voor milieuzones, beter voor het milieu en een reëel alternatief voor diesel. Dat zijn voor eigenaar Jannieneke van der Put van Kaasdrager redenen om te kiezen voor een Renault Master E-Tech kaaswagen.

LEES MEER
615_2023_VAN_OVERVELD_ETTEN_LEUR-003

Van Overveld: Volvo FH I-Save 460 4x2 trekkers

Transport van Overveld heeft het wagenpark vernieuwd en uitgebreid met dertig nieuwe Volvo FH I-Save 460 4x2-trekkers met de zuinige Turbo Compound-motor.

LEES MEER
Bluekens-Truck-en-Bus_Schellekens_Dongen-009

Schellekens Totaalprojecten: Renault Trucks T 430 6x2-bakwagen

Schellekens Totaalprojecten uit Dongen heeft zijn eerste Renault Trucks T 430 6x2-bakwagen in gebruik genomen voor het vervoer van machines en materialen. “Deze truck hebben we vooral gekocht vanwege de goede service van Bluekens”, zegt eigenaar Jan-Pieter Schellekens.

LEES MEER
615_2022_Riedijk_Transport_Yerseke-014

Riedijk Transport: Volvo FH 500 6x2-trekker

Riedijk Transport uit Yerseke heeft een extra bijzondere Volvo FH 500 6x2-trekker in gebruik genomen. Het is de 25e Volvo-truck voor de specialist in geconditioneerd transport.

LEES MEER
615_2022_J&W_Bouwpartners_WouwsePlantage-015

J&W Bouwpartners: Renault Trucks C 430 8x2 met HIAB-autolaadkraan

J&W Bouwpartners heeft zijn eerste truck in gebruik genomen. Het bedrijf uit Wouwse Plantage koos na een uitvoerige oriëntatie voor een Renault Trucks C 430 8x2 met HIAB-autolaadkraan.

LEES MEER
20220530-_DSC1110

DSV: Renault Trucks E-Tech Master Chassis Cabine

Logistiek dienstverlener DSV heeft een emissievrije Renault Trucks E-Tech Master chassis cabine in gebruik genomen. Het is voor DSV de eerste bestelwagen in chassis cabine variant die volledig elektrisch wordt aangedreven.

LEES MEER
Renault Trucks T EVO Bert Simons

Bert Simons Transport: Renault Trucks T Evo

Bert Simons Transport heeft vorige maand een nieuwe Renault Trucks T EVO in gebruik genomen. De 4x2 trekker met 440 pk is geleverd door onze vestiging in Breda, die de T EVO bestelde als demo-truck.

LEES MEER
bluekens_peeman_volvo_fh

Peeman Transport: Volvo FH 10x4 ADR/VLG-combi

Innovatie en efficiëntie zijn belangrijke uitgangspunten bij Peeman Transport. Dat komt ook terug in het wagenpark van de specialist in zeecontainertransport. Zo heeft Peeman Transport op maat gespecificeerde Volvo FH 10x4 ADR/VLG-combi’s en Volvo FH Light Concept-trekkers in de vloot, die in nauwe samenwerking met Bluekens Truck en Bus zijn samengesteld.

LEES MEER
bluekens_renault_t_v_Gils_Transport_Moerdijk

J. van Gils Transport: Renault Trucks T Evo

Comfortabel, zuinig en state-of-the-art uitstraling. Dat waren voor J. van Gils Transport uit Made belangrijke redenen om te kiezen voor een Renault Trucks T EVO 440 4x2-trekker voor ADR-transport.

LEES MEER
Bluekens-Truck-en-Bus-volvo-fh-adri-en-zoon

Adri & Zn: Volvo FH I-Save met FUELECO+

De nieuwste serie Volvo FH-trucks zijn weer zuiniger dan de vorige. Dat ondervinden ze ook bij Adri & Zn uit Yerseke. “Deze trucks met het FuelECO + pakket passen bij het groene karakter van ons bedrijf”, aldus Sjaak van der Jagt, die verantwoordelijk is voor de logistiek bij de Zeeuwse totaalleverancier van vis, schelp- en schaaldieren.

LEES MEER
bluekens_tristar_volvo_fm

Tristar Industries Group: Volvo FM 460 4x2-trekker

Voor Volvo-fan Harry van As van TriStar Industries Group kwam een droom uit. Hij mocht zijn eigen Volvo-truck specificeren. Het resultaat: een rijk uitgeruste Volvo FM 460 4x2-trekker die wordt ingezet voor het transport van schoonmaakmiddelen.

LEES MEER
bluekens_2021_Schaafstra_Dongen-013

Schaafstra: Volvo FM 460 8x2 tridem met HMF-autolaadkraan

Optimaal laadvermogen, korte draaicirkel. Dat kenmerkt deze Volvo FM 460 8x2 tridem met HMF-autolaadkraan van Schaafstra Hout en Bouwmaterialen. De truck is in nauwe samenwerking met Bluekens Truck en Bus gespecificeerd.

LEES MEER
Bluekens-Servicebus-Gemeente-Breda-3

Gemeente Breda: Renault Master Chassis Cabine met Plywood-opbouw

Bluekens Truck en Bus heeft een Renault Master Chassis Cabine met Plywood-opbouw geleverd aan de gemeente Breda. Het voertuig wordt ingezet voor het reinigen en repareren van ondergrondse containers. De Renault Master is, onder regie van Bluekens Truck en Bus, door verschillende partijen helemaal ingericht op de wens van de chauffeur.

LEES MEER
615_2021_Vissers_Petfood_Hoogerheide-003

Vissers Petfood: Renault Master met koel-vriesinrichting

Vissers Petfood zet Renault Masters met koel-vriesinrichting in voor de distributie van diepgevroren vers vlees en droogvoeding voor honden en katten naar dierenspeciaalzaken. Het bedrijf rijdt al jaren met Renault Masters. “Het feit dat Bluekens Truck en Bus alles voor ons regelt, is een grote pre.”

LEES MEER
bluekens_Rebro_Transport_FE-Electric-023

Rebro Transport: Volvo FE Electric

Voor rangeerwerkzaamheden en de distributie van pakketten voor DPD heeft Rebro Transport uit Rucphen een Volvo FE Electric in gebruik genomen. Vooral het duurzame karakter van de emissievrije FE Electric was voor Rebro reden om in een elektrische oplossing te investeren.

LEES MEER
volvo-fm-farm-trans

Farm Trans: Volvo FM 420 4x2-trekkers

Stil, zuinig en beschikbaar met uitgebreide veiligheidsopties. Dat waren voor logistiek dienstverlener Farm Trans uit Zevenbergen doorslaggevende redenen om vier nieuwe Volvo FM 420 4x2-trekkers in gebruik te nemen voor het transport van diepvriesfrites.

LEES MEER
Somers_Hendrikx_Hoogerheide_FL

Somers Hendrikx: Volvo FL 210 4x2-bakwagen

Wendbaar, veel comfort en uitstekend zicht. Dat kenmerkt de Volvo FL van drankengroothandel Somers-Hendrikx. Het is de eerste Volvo-trucks voor het bedrijf uit Hoogerheide. De Volvo FL 210 4x2-bakwagen is geleverd door onze vestiging in Roosendaal.

LEES MEER
615_2021_Van_der_Straaten_Hansweert_019

Van der Straaten Geotechniek: Volvo FMX 4x4 Sondeertruck

Voor geotechnisch onderzoek zet Van der Straaten Geotechniek een Volvo FMX 4x4 Sondeertruck in. Deze truck, tevens voorzien van rupsbanden, is een fraai staaltje van engineering en een van de meest geavanceerde oplossingen in Nederland.

LEES MEER
pb-infra-570.jpg

Infra Koeriers en Agro Koeriers: Renault Master

Infra Koeriers en Agro Koeriers kiest voor de kwaliteit van de Renault Master en Bluekens Truck en Bus. “Bluekens Truck en Bus levert ons in alle opzichten maatwerk, zowel qua voertuig als service.”

LEES MEER