Bluekens-Renault-Trucks-C-K-2

De Renault Trucks C

Welke werkzaamheden voert u uit? Dankzij de ruime keuze aan asconfiguraties kan de Renault Trucks C worden gespecificeerd voor allerlei toepassingen in de bouw, maar ook als bijvoorbeeld bergingsvoertuig. De trucks (GVW tot 32 T) is verkrijgbaar in pk-vermogens van 380 tot 520 pk en vier cabineformaten waarmee u bent verzekerd van een comfortabele werkplek en optimaal zicht.

Bluekens-Renault-Trucks-C-K-3

De Renault Trucks K

Modder, oneffenheden, slecht begaanbaar terrein. De Renault Trucks K is berekend op extreme omstandigheden en kan alle mogelijke terreintypes aan die u tegenkomt. De truck is verkrijgbaar in pk-vermogens van 380 tot 520 pk, leverbaar in een groot aantal asconfiguraties en heeft een GVW tot 50 T. Daarmee kunt u uw truck exact afstemmen op uw werkzaamheden.

Met deze flexibele bouwvoertuigen kunt u op elk terrein uit de voeten

Met de Renault Trucks C en Renault Trucks K kunt op alle soorten terrein uitzonderlijk goed manoeuvreren. De trucks zijn geschikt voor tal van toepassingen in de (zware) bouw. In de nieuwe Renault Trucks C & K dragen allerlei slimme features bij aan optimale beschikbaarheid, rijcomfort en een gunstig Total Cost of Ownership.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault-truck voor uw werkzaamheden? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

Bluekens-Truck-en-Bus-Turbo-Compound-2

Bespaar tot 10% brandstof

Zuinig rijden bespaart kosten en verbetert uw rendement. De Renault Trucks T, Renault Trucks T High en Renault Trucks C kunnen worden uitgerust met de extra zuinige DE13 TC-motor met Turbo Compound-technologie. Met deze motor kunt u het brandstofverbruik tot 10% verlagen in vergelijking met de vorige generatie motoren, zonder dat u inlevert op het rijcomfort of de snelheid.

Bluekens-Renault-Trucks-T-T-High-2

Verbeter uw rendement

Renault-trucks onderscheiden zich door het lage brandstofverbruik. Hoeveel u precies bespaart heeft u zelf in de hand. De vernieuwde Renault Trucks C & K zijn voorzien van nieuwe technologie waarmee u het brandstofverbruik al snel met 3% verlaagt. Met het Fuel Eco Pack zet u in op verdere brandstofbesparing tot 5% en verhoogt u uw rendement.

Renault truck cabine interieur

Doordacht ontwerp en comfort

De nieuwe Renault Trucks C en Renault Trucks K dragen bij aan meer efficiëntie. De eenvoudige toegang tot de cabine vereenvoudigt het werk voor de chauffeur. In de ruime cabine met talloze opbergmogelijkheden en verzorgde afwerking heeft de chauffeur alle belangrijke bedieningselementen binnen handbereik. De chauffeur kan zelf de ideale zitpositie instellen en heeft een ruime keuze uit comfortstoelen.

Bluekens-Renault-Trucks-C-K-5

Uitstekend zicht

Goed zicht op bouwplaatsen is essentieel. Daarom zijn de nieuwe Renault Trucks C & K nu voorzien van nog meer veiligheidsfeatures, zoals:

  • Standaard LED-verlichting voor optimaal zicht (met beschermrooster voor koplampen)
  • Noodstop parkeerrem
  • Veiligheidssensoren
  • Mechanische anti-inbraakvergrendeling (door lock)
Bluekens-Renault-Trucks-C-K-performance

Optimaal rijcomfort

De nieuwe Renault Trucks C & K dragen bij aan comfortabele werkdagen. De geautomatiseerde Optidriver-versnellingsbak, met standaard off-road modus voor gebruik op bouwterreinen, zorgt voor meer rijcomfort en lager brandstofverbruik. U kunt kiezen uit verschillende varianten:

  •  Optidriver XTREM voor zwaar grondwerk
  •  Optdriver XTREM + XTENDED met twee extra trage versnellingen voor het makkelijk wegrijden onder zware omstandigheden.
Renault Trucks C en K cabine met bed

Een werkplek op maat

Het welzijn van de chauffeur staat centraal in de cabines. Daarom is er een ruime keuze uit cabines. U kunt uw Renault-truck voorzien van een Day Cab, Night & Day Cab, Sleeper Cab of Crew Cab. De geluiddichte en gemakkelijk te reinigen cabine en het uitzonderlijk hoge rijcomfort zorgen voor een plezierige werkomgeving.

De servicebeloften van Bluekens Truck en Bus

Maximale uptime gegarandeerd

Bluekens Truck en Bus zorgt ervoor dat u zich volledig op uw business kunt richten. Wij bieden u service- en onderhoudscontracten en financiering op maat. Dat geeft u de zekerheid van een goed onderhouden truck en maximale beschikbaarheid van uw materieel zodat u de ruimte heeft om te ondernemen.

Bekijk onze servicecontracten op maat

Service onderweg

Onze state-of-the-art werkplaatsen in Breda, Goes, Middelharnis, Oosterhout en Roosendaal zijn erop gericht om stilstand voor onderhoud tot een minimum te beperken. Gebeurt er onderweg iets? Met het servicenetwerk van 1150 servicepunten in Europa is Renault Trucks altijd dichtbij. Met de Non Stop Assistentie wordt u meteen geholpen. 

Ik wil meer informatie

Wij denken met u mee

Alle service en diensten van Bluekens Truck en Bus zijn samengebracht in BlueCare. Met onze kennis, service en diensten willen wij uw nummer 1 partner zijn in oplossingen voor professionele mobiliteit. Of het nu gaat over nieuwe materieel, onderhoud, training of financiering: Bluekens Truck en Bus maakt het u graag zo makkelijk mogelijk.

Alle Bluekens diensten op een rij
615_2022_J&W_Bouwpartners_WouwsePlantage-op site

J&W Bouwpartners

“Aangezien we geen vergelijkingsmateriaal hadden, begin je zo’n traject met heel veel vragen. Juist dan heb je behoefte aan een dealer die met je meedenkt en adviseert. Bluekens Truck en Bus en Renault Trucks hebben dat uitstekend ingevuld."

J&W Bouwpartners heeft zijn eerste truck in gebruik genomen. Het bedrijf uit Wouwse Plantage koos na een uitvoerige oriëntatie voor een Renault Trucks C 430 8x2 met HIAB-autolaadkraan. Het feit dat de truck naar de wensen van J&W Bouwpartners kon worden gespecificeerd en de goede begeleiding door onze accountmanager waren doorslaggevende redenen om voor een Renault-truck te kiezen.

icon-pdf-icon-333333 DOWNLOAD RENAULT C BROCHURE Bluekens-Proefrit Proefrit icon-pdf-icon-333333 DOWNLOAD RENAULT K BROCHURE
Samen werken
aan vooruitgang