Uptime met Bluekens truck- en trailerservice

Productiviteit is belangrijk. Of u nu eigen rijder bent met één voertuig of een wagenpark heeft van 50 eenheden, u moet kunnen blijven rijden. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede communicatie met u over onderhoud en service. Daar hoort bij dat we nadenken over preventief onderhoud en eventuele problemen onderweg voor u voorkomen. Wij helpen u graag.

Bluekens-Bluecare-2020-216

Onderhoudsplanning

Uptime ofwel de productiviteit van een voertuig heeft alles te maken met de staat van onderhoud. Dat betekent dat ook onderhoud een kwestie is van timing: de juiste service op precies het juiste moment. 

Voor ieder voertuig maken we in overleg met u een individuele onderhoudsplanning gebaseerd op de inzet van het voertuig. We besteden veel aandacht aan preventief onderhoud en zorgen ervoor dat ook geplande stilstand zo kort mogelijk is. Steeds staat de productiviteit van het voertuig centraal.

Bluekens-Bluecare-2020-023

Snelle diagnose

Een van de hulpmiddelen die we gebruiken om u snel weer op weg te krijgen is dat we in onze werkplaatsen werken we met geavanceerde diagnoseapparatuur. Bij een storing stellen we snel een diagnose en zorgen we ervoor dat de doorlooptijd zo kort mogelijk is.

Bluekens-Bluecare-hydrauliek-06032021-0010
One-stop-shop

Trailerservice

Een van de voordelen van onze werkplaatsen is dat onderhoud aan trekkend en getrokken materieel gelijktijdig kan worden uitgevoerd. One-stop-shop voor uw volledige combinatie. 

Periodiek onderhoud of APK kunnen op die manier samen opgaan. Zeker ook omdat we onderdelen van alle bekende merken op voorraad hebben.

Onze voordelen

  • Snelle diagnose
  • Voorkomen ongeplande stilstand
  • Individuele onderhoudsplanning
  • Voor trekkend- én getrokken materieel
  • One-stop-shopping
  • 2 jaar partsgarantie
Plan een afspraak in
Bluekens-low-opbouw-trailerservice-016

Carrosserie service

Onderhoud of service nodig aan de opbouw van trailer, bakwagen of lichte bedrijfswagen? Bijvoorbeeld de laaddeuren van de opbouw, de vloer, de laadklep of bij schade. Bluekens Truck en Bus verleent service voor alle mogelijke carrosserieën. Vaak gecombineerd met bijvoorbeeld een APK of onderhoudsbeurt. 

Lees meer
Bluekens-VAS

Service onderweg

Gebeurt er onderweg iets? Dan kunt u terugvallen op een groot netwerk van servicepunten in Nederland en Europa. Daarnaast bieden we mobiele service om u snel te helpen bij een stranding, waar u ook bent. En niet alleen bij een calamiteit. Met onze mobiele service kunnen we ook bij u op locatie onderhoud uitvoeren.

Waar u ook bent, wij geven ondersteuning
Bluekens-Bluecare-2020-028

Keuringen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht voor trucks, trailers en bedrijfswagens. Bluekens Truck en Bus is RDW erkend en mag alle APK- en laadklepkeuringen uitvoeren

Veilig op weg
Bluekens-tolheffing

Tolsystemen

Rijdt u met uw voertuigen in België of Duitsland? Dan moet u op bepaalde trajecten tol betalen. Bluekens Truck en Bus is gecertificeerd voor het inbouwen van de On Board Unit (OBU) voor de tolsystemen in Duitsland en België. Met een OBU verloopt registratie en facturatie geheel automatisch.

Inbouw On Board Units
615_2019_Spuiterij_Breda_003

Spuiterij en schadeafdeling

Bluekens Truck en Bus heeft een eigen schadeafdeling en spuiterij, die zijn ondergebracht bij onze vestigingen in Breda en Goes. De spuiterij is erop ingericht aan verschillende typen voertuigen te kunnen werken, van klein tot groot. Daardoor kan optimaal worden ingespeeld op de vraag van de klant. In combinatie met de schadeafdeling bieden we klanten een totaaloplossing.

Bekijk deze dienst
elektrische-volvo-fm-swerock-opladen

Haal het maximale uit uw elektrische truck

Met de juiste service en ondersteuning haalt u het maximale rendement uit een elektrische truck. Bij Bluekens Truck en Bus is service onlosmakelijk verbonden met de levering van een elektrisch voertuig. Wij bieden u de ondersteuning om elektrisch transport een succesvol onderdeel te maken van uw dagelijkse logistieke operatie.

Bekijk deze dienst
Volvo-FM-LNG20200919_0009

Goed uitgelijnde truck en trailer

Een niet goed uitgelijnde truck en trailer leidt tot een onnodig hoog brandstofverbruik. Ook slijten de banden dan veel sneller. Bluekens Truck en Bus kan uw voertuigen en trailers correct voor u uitlijnen.

Bekijk deze dienst
bluekens-volvo-fh-interieur-bed-cabine

Airco onderhoud

De airco zorgt voor de gewenste temperatuur, frisse lucht en een gezonde werkomgeving voor de chauffeur. Regelmatig airco onderhoud is nodig zodat de airco optimaal blijft presteren. Bluekens Truck en Bus kan dit voor u uitvoeren.

Bekijk deze dienst

Wij informeren u graag over de mogelijkheden in onze werkplaatsen en de verschillende servicecontracten die we u kunnen bieden.

615_2016_Rudi_van_Putten_001_wit
Rudi van Putten
Regiomanager After Sales Middelharnis, Goes en Roosendaal en ROO