Flexibiliteit in de stadsdistributie en de bouw

Ontdek de Renault Trucks Master Red Edition bestelwagen, een echte alleskunner in de distributiesector. De lichte bedrijfswagen van Renault Trucks is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen en wordt maximaal aangepast aan uw behoefte. U kunt kiezen uit voorwielaandrijving en achterwielaandrijving. Bij de Master achterwielaandrijving kunt u bovendien kiezen voor enkel- of dubbellucht, geschikt voor zwaardere toepassingen. En er zijn gesloten bestelwagens, chassis cabines, platform cabines en natuurlijk de elektrische ZE.

Klik op de gewenste uitvoering voor meer informatie
Buekens-Ranult-Master-Red-Edition-054

Nu bij Bluekens 3 jaar gratis onderhoud

U profiteert nu ook van 3 jaar gratis onderhoud op uw nieuwe Renault Masters. Dat is pas service: wij houden uw bus in topconditie en voorkomen stilstand. Voordeel op voordeel dus. Bluekens heeft een ruime voorraad Renault Masters zodat u direct kunt instappen. 

Buekens-Ranult-Master-Red-Edition-046
Bluekens onderhoudsabonnement

Maximaal transparant, maximaal productief

Alles onderbrengen in één onderhoudsabonnement? Dat kan want het Bluekens onderhoudsabonnement regelt alles met totale transparantie. 

U krijgt maximaal inzicht en optimale productiviteit, toegespitst op uw werkzaamheden. Een abonnement bovendien, dat op ieder moment realtime online inzicht geeft in de werkelijke kosten en dat ieder jaar herzien kan worden, maar ook ieder jaar kan worden opgezegd. Ideaal wanneer u meerdere Masters inzet.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Trucks bedrijfswagen? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

home-delivrey-20200922-2760s
nieuws 28 - 10 - 2020

Zorgeloos bezorgen voor nog geen €17,50* per dag

bleukens-rt-master-ze-2560.jpg
Nieuws 27 - 05 - 2020

4 redenen om te kiezen voor de Renault Master Z.E.

pb-hst-transport-goes-2560.jpg
Aflevering 20 - 05 - 2020

HST Transport kiest voor Renault Trucks: ‘Onze chauffeurs vechten erom’

pb-5-jaar-garantie-2560.jpg
Nieuws 19 - 05 - 2020

Renault Trucks introduceert voordeelpakketten

pb-drivers-are-heros-2560.jpg
Nieuws 18 - 05 - 2020

COVID-19: Renault Trucks ondersteunt vrachtwagen-chauffeurs, “Drivers are Heroes”