Flexibiliteit in de stadsdistributie en de bouw

Ontdek de Renault Trucks Master Red Edition bestelwagen, een echte alleskunner in de distributiesector. De lichte bedrijfswagen van Renault Trucks is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen en wordt maximaal aangepast aan uw behoefte. U kunt kiezen uit voorwielaandrijving en achterwielaandrijving. Bij de Master achterwielaandrijving kunt u bovendien kiezen voor enkel- of dubbellucht, geschikt voor zwaardere toepassingen. En er zijn gesloten bestelwagens, chassis cabines, platform cabines en natuurlijk de elektrische ZE.

Klik op de gewenste uitvoering voor meer informatie
Buekens-Ranult-Master-Red-Edition-054

Nu bij Bluekens 3 jaar gratis onderhoud

U profiteert nu ook van 3 jaar gratis onderhoud op uw nieuwe Renault Masters. Dat is pas service: wij houden uw bus in topconditie en voorkomen stilstand. Voordeel op voordeel dus. Bluekens heeft een ruime voorraad Renault Masters zodat u direct kunt instappen. 

Buekens-Ranult-Master-Red-Edition-046
Bluekens onderhoudsabonnement

Maximaal transparant, maximaal productief

Alles onderbrengen in één onderhoudsabonnement? Dat kan want het Bluekens onderhoudsabonnement regelt alles met totale transparantie. 

U krijgt maximaal inzicht en optimale productiviteit, toegespitst op uw werkzaamheden. Een abonnement bovendien, dat op ieder moment realtime online inzicht geeft in de werkelijke kosten en dat ieder jaar herzien kan worden, maar ook ieder jaar kan worden opgezegd. Ideaal wanneer u meerdere Masters inzet.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Trucks bedrijfswagen? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

Bluekens-truck-en-bus-winteractie-header

Renault Winteractie

Maak uw Renault Truck en Renault Master winterklaar met een selectie van onderdelen en accessoires, speciaal voor het winterseizoen.

Bekijk de winteractie

Maak uw Renault Truck en Renault Master winterklaar met een selectie van onderdelen en accessoires, speciaal voor het winterseizoen.

Bekijk de winteractie
Renault Trucks ZE range
Nieuws 01 - 12 - 2020

Elektrische range Renault Trucks uitgebreid

home-delivrey-20200922-2760s
Nieuws 28 - 10 - 2020

Zorgeloos bezorgen voor nog geen €17,50* per dag

bleukens-rt-master-ze-2560.jpg
Nieuws 27 - 05 - 2020

4 redenen om te kiezen voor de Renault Master Z.E.

pb-red-edition-2560.jpg
Nieuws 08 - 05 - 2020

De veelzijdigheid van de Renault Master Red EDITION in drie varianten

pb-noordijk-2560.jpg
Klantverhaal 04 - 05 - 2020

‘De nieuwe functies van de Renault Master Red EDITION vereenvoudigen ons werk’