Contact  

The perfect tool voor de lange afstand en distributie

Renault Trucks biedt een ruim assortiment robuuste voertuigen. Voor de lange afstand zijn er de Renault Trucks T en T High. Berekend op hun taak en ideaal voor het lange afstandstransport. Voor het bouwsegment zijn er de C en K, trucks die tegen een stootje kunnen. Voor de distributie zijn er de D en D Wide. Trucks met een grote staat van dienst.

Bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-T-High

Profiteer nu van een uniek aanbod!

Op zoek naar een zeer compleet uitgeruste truck én een scherp lease-aanbod? U rijdt de Renault Trucks T-Drive 480 4x2-trekker nu al vanaf € 1.895 per maand. Liever meer ruimte of power? De Renault Trucks T High Sleeper Cab 520 4x2 trekker is al beschikbaar vanaf € 1.950 per maand. Interesse*?

*geldig voor leveringen vanaf 01-10-2023

Sinds 1894

Voortbouwend op de erfenis van meer dan een eeuw aan innovatieve Franse truckkennis. Zo is Renault de eerste die in 1923 een  trekker voor het wegtransport presenteerde. Renault Trucks voorziet transportprofessionals van tools die ze nodig hebben om hun zaken efficiënt uit te voeren. 

Tools voor productiviteit

Renault Trucks biedt een ruime keuze aan innovatieve voertuigen (van 3,1 tot 120 T) in de sectoren: distributie, bouw, zware constructie, lange afstand. De voertuigen van Renault Trucks zijn robuust en betrouwbaar met een laag brandstofverbruik.

Betrouwbare partner

Renault Trucks is actief in meer dan 100 landen en bouwt en onderhoudt nauwe relaties met klanten en chauffeurs via een dealernetwerk met meer dan 1.400 servicepunten. Het ontwerp en de montage van de voertuigen van Renault Trucks, evenals de productie van de meeste onderdelen, gebeurt in Frankrijk.

 

Proefrit maken?

Zelf een proefrit maken in een nieuwe Renault? Maak online een afspraak voor een demo of kom eens langs. Onze specialisten maken u graag wegwijs. 

 

Meer informatie
Bluekens-Truck-en-Bus-Turbo-Compound-2

Bespaar tot 10% brandstof

Zuinig rijden bespaart kosten en verbetert uw rendement. De Renault Trucks T, Renault Trucks T High en Renault Trucks C kunnen worden uitgerust met de extra zuinige DE13 TC-motor met Turbo Compound-technologie. Met deze motor kunt u het brandstofverbruik tot 10% verlagen in vergelijking met de vorige generatie motoren, zonder dat u inlevert op het rijcomfort of de snelheid.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Trucks Trekker? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

bluekens_renault_t_v_Gils_Transport_Moerdijk

J. van Gils Transport

“Bluekens Truck en Bus heeft zich zeer flexibel opgesteld. We hadden al een order geplaatst voor een Renault Trucks T High van het oude model. Maar toen we de Renault Trucks T EVO zagen en aangaven dat we dit model wilden hebben, heeft Bluekens Truck en Bus volop meegewerkt om dit voor ons mogelijk te maken.”

Comfortabel, zuinig en state-of-the-art uitstraling. Dat waren voor J. van Gils Transport uit Made belangrijke redenen om te kiezen voor een Renault Trucks T EVO 440 4x2-trekker voor ADR-transport.

615_2024_VAN_OVERVELD_ETTEN_LEUR-002
Nieuws 16 - 05 - 2024

Hoe verlaag ik als transportbedrijf mijn CO2-uitstoot? 5 tips & tricks uit de praktijk

Diamond Echo 3-4 LR
Nieuws 10 - 04 - 2024

Renault Trucks verlicht Europa met de Diamond Echo!

Team Bluekens met de DDAC cheque
Nieuws 25 - 01 - 2024

Bluekens Truck en Bus wint Renault Trucks Dealer Diamond Competition!

Opening cargobike showroom 3
Nieuws 17 - 01 - 2024

Nieuw: cargobike showroom in ons Zero Emissie Centrum

Renault Trucks E-Tech T charging
Nieuws 07 - 12 - 2023

Serieproductie gestart: Renault Trucks E-Tech T & C

Samen werken
aan vooruitgang