Contact  

The perfect tool voor de lange afstand en distributie

Renault Trucks biedt een ruim assortiment robuuste voertuigen. Voor de lange afstand is er de Renault Trucks T en T High. Berekend op hun taak en ideaal voor het lange afstandstransport. Voor het bouwsegment zijn er de C en K, trucks die tegen een stootje kunnen. Voor de distributie zijn er de D en D Wide. Trucks met een grote staat van dienst.

Sinds 1894

Voortbouwend op de erfenis van meer dan een eeuw aan innovatieve Franse truckkennis. Zo is Renault de eerste die in 1923 een  trekker voor het wegtransport presenteerde. Renault Trucks voorziet transportprofessionals van tools die ze nodig hebben om hun zaken efficiënt uit te voeren. 

Tools voor productiviteit

Renault Trucks biedt een ruime keuze aan innovatieve voertuigen (van 3,1 tot 120 T) in de sectoren: distributie, bouw, zware constructie, lange afstand. De voertuigen van Renault Trucks zijn robuust en betrouwbaar met een laag brandstofverbruik.

Betrouwbare partner

Renault Trucks is actief in meer dan 100 landen en bouwt en onderhoudt nauwe relaties met klanten en chauffeurs via een dealernetwerk met meer dan 1.400 servicepunten. Het ontwerp en de montage van de voertuigen van Renault Trucks, evenals de productie van de meeste onderdelen, gebeurt in Frankrijk.

 

Proefrit maken?

Zelf een proefrit maken in een nieuwe Renault? Maak online een afspraak voor een demo of kom eens langs. Onze specialisten maken u graag wegwijs in de Renault T. 

 

Meer informatie
Bluekens-truck-en-bus-renault-trucks-t-high-rijdt-op-snelweg-'s-nachts
Uniek in de sector

Drie jaar garantie

Renault Trucks Nederland biedt standaard, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model T of T High en D of D Wide. 

Renault Trucks staat achter de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en wil klanten op deze unieke wijze kennis laten maken met de dit jaar vernieuwde 2020 truckmodellen.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Trucks Trekker? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

Gamma D en D Wide en C 2.3 m
Nieuws 03 - 05 - 2022

Renault Trucks D range en C 2,3 m tot 10% zuiniger

Renault Trucks D E-Tech_
Nieuws 14 - 04 - 2022

Komt u naar het Bluekens Renault E-Tech Event?

Renault Trucks T EVO front
Nieuws 12 - 04 - 2022

Bert Simons Transport valt voor de stoere look van de Renault Trucks T EVO

Renault Trucks T E-Tech
Nieuws 08 - 03 - 2022

Renault Trucks introduceert meer elektrische trucks

landcode-invoeren-in-de-tachograaf
Nieuws 21 - 02 - 2022

Verplicht een landcode invoeren in de tachograaf: vragen en antwoorden

Samen werken
aan vooruitgang