Contact  

The perfect tool voor de lange afstand en distributie

Renault Trucks biedt een ruim assortiment robuuste voertuigen. Voor de lange afstand is er de Renault Trucks T en T High. Berekend op hun taak en ideaal voor het lange afstandstransport. Voor het bouwsegment zijn er de C en K, trucks die tegen een stootje kunnen. Voor de distributie zijn er de D en D Wide. Trucks met een grote staat van dienst.

Sinds 1894

Voortbouwend op de erfenis van meer dan een eeuw aan innovatieve Franse truckkennis. Zo is Renault de eerste die in 1923 een  trekker voor het wegtransport presenteerde. Renault Trucks voorziet transportprofessionals van tools die ze nodig hebben om hun zaken efficiënt uit te voeren. 

Tools voor productiviteit

Renault Trucks biedt een ruime keuze aan innovatieve voertuigen (van 3,1 tot 120 T) in de sectoren: distributie, bouw, zware constructie, lange afstand. De voertuigen van Renault Trucks zijn robuust en betrouwbaar met een laag brandstofverbruik.

Betrouwbare partner

Renault Trucks is actief in meer dan 100 landen en bouwt en onderhoudt nauwe relaties met klanten en chauffeurs via een dealernetwerk met meer dan 1.400 servicepunten. Het ontwerp en de montage van de voertuigen van Renault Trucks, evenals de productie van de meeste onderdelen, gebeurt in Frankrijk.

 

Proefrit maken?

Zelf een proefrit maken in een nieuwe Renault? Maak online een afspraak voor een demo of kom eens langs. Onze specialisten maken u graag wegwijs. 

 

Meer informatie
Bluekens-Truck-en-Bus-Turbo-Compound-2

Bespaar tot 10% brandstof

Zuinig rijden bespaart kosten en verbetert uw rendement. De Renault Trucks T, Renault Trucks T High en Renault Trucks C kunnen worden uitgerust met de extra zuinige DE13 TC-motor met Turbo Compound-technologie. Met deze motor kunt u het brandstofverbruik tot 10% verlagen in vergelijking met de vorige generatie motoren, zonder dat u inlevert op het rijcomfort of de snelheid.

Hoe werkt Turbo Compound?

Een extra turbine, die na de turbocompressor wordt geplaatst, zet de restenergie in de uitlaatgassen om in mechanische energie en brengt die over op de krukas in de vorm van extra motorkoppel. Turbo Compound maakt het dus mogelijk om een hoger koppel te bereiken bij lagere motortoerentallen. Op de snelweg, tijdens het rijden op cruise control en bij rijden bergop kan er in de klim langer een constante snelheid worden aangehouden zonder dat er teruggeschakeld hoeft te worden.

VRAAG EEN DEMO AAN
Bluekens-truck-en-bus-renault-trucks-t-high-rijdt-op-snelweg-'s-nachts
Uniek in de sector

Drie jaar garantie

Renault Trucks Nederland biedt standaard, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model T of T High en D of D Wide. 

Renault Trucks staat achter de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en wil klanten op deze unieke wijze kennis laten maken met de dit jaar vernieuwde 2020 truckmodellen.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Trucks Trekker? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

bluekens_renault_t_v_Gils_Transport_Moerdijk

J. van Gils Transport

“Bluekens Truck en Bus heeft zich zeer flexibel opgesteld. We hadden al een order geplaatst voor een Renault Trucks T High van het oude model. Maar toen we de Renault Trucks T EVO zagen en aangaven dat we dit model wilden hebben, heeft Bluekens Truck en Bus volop meegewerkt om dit voor ons mogelijk te maken.”

Lees de ervaring van J. van Gils Transport

Comfortabel, zuinig en state-of-the-art uitstraling. Dat waren voor J. van Gils Transport uit Made belangrijke redenen om te kiezen voor een Renault Trucks T EVO 440 4x2-trekker voor ADR-transport.

Bluekens-Truck-en-Bus-Renault-Trucks-T-High-artikel-4
Blog 28 - 04 - 2023

5 redenen om te kiezen voor de Renault T / T-High

Bluekens-Truck-en-Bus-Elst-Transport-D-E-Tech-1
Nieuws 16 - 01 - 2023

Elst Transport begint verduurzaming transport in regio Breda

Bluekens_Truck_en_Bus_Renault_Trucks_Optifleet
Nieuws 20 - 12 - 2022

Renault Trucks voegt gezondheids- en veiligheidsfuncties toe aan Optifleet

Bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-E-Tech-T-4x2_01
Nieuws 23 - 11 - 2022

Renault Trucks onthult het design van zijn elektrische T- en C-modellen

Bluekens-Truck-en-Bus-Schellekens_Dongen-002
Nieuws 02 - 11 - 2022

Eerste Renault Trucks T voor Schellekens Totaalprojecten

Samen werken
aan vooruitgang