Contact  

The perfect tool voor de lange afstand en distributie

Renault Trucks biedt een ruim assortiment robuuste voertuigen. Voor de lange afstand is er de Renault Trucks T en T High. Berekend op hun taak en ideaal voor het lange afstandstransport. Voor het bouwsegment zijn er de C en K, trucks die tegen een stootje kunnen. Voor de distributie zijn er de D en D Wide. Trucks met een grote staat van dienst.

Sinds 1894

Voortbouwend op de erfenis van meer dan een eeuw aan innovatieve Franse truckkennis. Zo is Renault de eerste die in 1923 een  trekker voor het wegtransport presenteerde. Renault Trucks voorziet transportprofessionals van tools die ze nodig hebben om hun zaken efficiënt uit te voeren. 

Tools voor productiviteit

Renault Trucks biedt een ruime keuze aan innovatieve voertuigen (van 3,1 tot 120 T) in de sectoren: distributie, bouw, zware constructie, lange afstand. De voertuigen van Renault Trucks zijn robuust en betrouwbaar met een laag brandstofverbruik.

Betrouwbare partner

Renault Trucks is actief in meer dan 100 landen en bouwt en onderhoudt nauwe relaties met klanten en chauffeurs via een dealernetwerk met meer dan 1.400 servicepunten. Het ontwerp en de montage van de voertuigen van Renault Trucks, evenals de productie van de meeste onderdelen, gebeurt in Frankrijk.

Bluekens-truck-en-bus-renault-trucks-t-high-rijdt-op-snelweg-'s-nachts
Uniek in de sector

Drie jaar garantie

Renault Trucks Nederland biedt standaard, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model T of T High en D of D Wide. 

Renault Trucks staat achter de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en wil klanten op deze unieke wijze kennis laten maken met de dit jaar vernieuwde 2020 truckmodellen.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Trucks Trekker? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

Bluekens-truck-en-bus-Renault-D-ZE-opladen
Blog 19 - 01 - 2022

Elektrische vrachtwagens: 7 TIPS voor overstappen

Bluekens-Renault-Trucks-10-procent-brandstofbesparing-1
Nieuws 17 - 11 - 2021

Tot 10% brandstofbesparing met de nieuwe Renault Trucks

Bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-Diamond-days-wide
Nieuws 02 - 11 - 2021

Bezoek de Renault Trucks Diamond Days bij Bluekens Truck en Bus

urby-renault-trucks-d-ze
Nieuws 24 - 09 - 2021

20 Elektrische Renault Trucks D Z.E. voor Urby

Bluekens_Ecovadis_GOLD_800x500
Nieuws 20 - 09 - 2021

Goud voor Renault Trucks

Samen werken
aan vooruitgang