Contact  

The perfect tool voor de lange afstand en distributie

Renault Trucks biedt een ruim assortiment robuuste voertuigen. Voor de lange afstand is er de Renault Trucks T en T High. Berekend op hun taak en ideaal voor het lange afstandstransport. Voor het bouwsegment zijn er de C en K, trucks die tegen een stootje kunnen. Voor de distributie zijn er de D en D Wide. Trucks met een grote staat van dienst.

Sinds 1894

Voortbouwend op de erfenis van meer dan een eeuw aan innovatieve Franse truckkennis. Zo is Renault de eerste die in 1923 een  trekker voor het wegtransport presenteerde. Renault Trucks voorziet transportprofessionals van tools die ze nodig hebben om hun zaken efficiënt uit te voeren. 

Tools voor productiviteit

Renault Trucks biedt een ruime keuze aan innovatieve voertuigen (van 3,1 tot 120 T) in de sectoren: distributie, bouw, zware constructie, lange afstand. De voertuigen van Renault Trucks zijn robuust en betrouwbaar met een laag brandstofverbruik.

Betrouwbare partner

Renault Trucks is actief in meer dan 100 landen en bouwt en onderhoudt nauwe relaties met klanten en chauffeurs via een dealernetwerk met meer dan 1.400 servicepunten. Het ontwerp en de montage van de voertuigen van Renault Trucks, evenals de productie van de meeste onderdelen, gebeurt in Frankrijk.

Bluekens-Renault-Trucks-T-T-High-8
Uniek in de sector

Drie jaar garantie

Renault Trucks Nederland biedt standaard, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model T of T High en D of D Wide. 

Renault Trucks staat achter de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en wil klanten op deze unieke wijze kennis laten maken met de dit jaar vernieuwde 2020 truckmodellen.

bluekens-hcv-tabletactie2021

Nu bij aanschaf van een nieuwe Renault-truck: 3 jaar garantie én gratis tablet!

Alles bij de hand met Renault Trucks. Bij aanschaf van een nieuwe Renault-truck profiteert u nu van 3 jaar garantie (Op de D en T (High) modellen), aantrekkelijk lease-voordeel en rijdt u nog zuiniger. Bovendien krijgt u er nu tijdelijk gratis een tablet bij!

Profiteer nu
Bluekens-renault-t-driver-edition
Comfort Plus!

Renault Trucks T High Driver Edition

Maak kennis met de Renault Trucks T High Driver Edition: een zeer compleet uitgeruste, comfortabele truck. 

Deze truck is voorzien van een speciaal Driver Pack, met onder meer standairco, thermisch geïsoleerde cabine, gelaagde zijruiten en een prima set luidsprekers. En dat is niet alles: in het pack zitten ook twee zijfenders en de bumper en opstap met skirts die worden gespoten in de cabine kleur. 

Bekijk deze unieke Renault T

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Trucks Trekker? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

renault-trucks-d-wide-ze-lec-1
Nieuws 20 - 07 - 2021

Nieuw: elektrische Renault Trucks D Wide Z.E. LEC

Bluekens-truck-en-bus-code-95-nieuwsbericht
Nieuws 09 - 07 - 2021

Uitstel voor Code 95, coulanceregeling verlengd

paul-daintree
Nieuws 09 - 07 - 2021

Renault Trucks nieuwe TCK range: van ontwerp tot realisatie

nieuwe-renault-trucks-tck (1)
Nieuws 28 - 06 - 2021

Renault Trucks lanceert nieuwe TCK op 8 juli

rondleiding-fabriek-renault-5
Nieuws 15 - 06 - 2021

Virtuele rondleiding assamblagefrabiek Renault Trucks

Samen werken
aan vooruitgang