Contact  
Buekens-Renault-trucks-T-2020-006

Renault Trucks

The perfect tool voor de lange afstand en distributie

Renault Trucks biedt een ruim assortiment robuuste voertuigen. Voor de lange afstand is er de Renault Trucks T en T High. Berekend op hun taak en ideaal voor het lange afstandstransport. Voor het bouwsegment zijn er de C en K, trucks die tegen een stootje kunnen. Voor de distributie zijn er de D en D Wide. Trucks met een grote staat van dienst.

Sinds 1894

Voortbouwend op de erfenis van meer dan een eeuw aan innovatieve Franse truckkennis. Zo is Renault de eerste die in 1923 een  trekker voor het wegtransport presenteerde. Renault Trucks voorziet transportprofessionals van tools die ze nodig hebben om hun zaken efficiënt uit te voeren. 

Tools voor productiviteit

Renault Trucks biedt een ruime keuze aan innovatieve voertuigen (van 3,1 tot 120 T) in de sectoren: distributie, bouw, zware constructie, lange afstand. De voertuigen van Renault Trucks zijn robuust en betrouwbaar met een laag brandstofverbruik.

Betrouwbare partner

Renault Trucks is actief in meer dan 100 landen en bouwt en onderhoudt nauwe relaties met klanten en chauffeurs via een dealernetwerk met meer dan 1.400 servicepunten. Het ontwerp en de montage van de voertuigen van Renault Trucks, evenals de productie van de meeste onderdelen, gebeurt in Frankrijk.

 

Proefrit maken?

Zelf een proefrit maken in een nieuwe Renault? Maak online een afspraak voor een demo of kom eens langs. Onze specialisten maken u graag wegwijs. 

 

Meer informatie
Bluekens-truck-en-bus-renault-trucks-t-high-rijdt-op-snelweg-'s-nachts
Uniek in de sector

Drie jaar garantie

Renault Trucks Nederland biedt standaard, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model T of T High en D of D Wide. 

Renault Trucks staat achter de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en wil klanten op deze unieke wijze kennis laten maken met de dit jaar vernieuwde 2020 truckmodellen.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Trucks Trekker? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

Renault Trucks E-Tech C
Nieuws 06 - 10 - 2022

Elektromobiliteit: Renault Trucks E-Tech T en C beschikbaar voor pre-order

Renault Trucks K 8x8
Nieuws 30 - 08 - 2022

Renault Trucks toont diversiteit aan bouwvoertuigen op Kipper Event

Aangepaste openingstijden zomerperiode
Nieuws 14 - 07 - 2022

Aangepaste openingstijden in de zomer

615_2022_J&W_Bouwpartners_WouwsePlantage-op site
Nieuws 30 - 06 - 2022

J&W Bouwpartners gaat zelf bouwmaterialen bezorgen met Renault Trucks C

Gamma D en D Wide en C 2.3 m
Nieuws 03 - 05 - 2022

Renault Trucks D range en C 2,3 m tot 10% zuiniger

Samen werken
aan vooruitgang