100% elektrische truck voor nationaal transport

Wilt u uw CO2-footprint verkleinen? Vragen uw opdrachtgevers om emissieloos transport? Met de volledig elektrische Renault Trucks E-Tech T voert u nationaal transport schoon en stil uit. De Renault Trucks E-Tech T is verkrijgbaar als bakwagen en trekker met een bruto combinatiegewicht (GCW) tot 44 ton.

Bluekens-Renault-Trucks-E-tech-T-Frontaal

Elektrische truck voor nationaal transport

Welke werkzaamheden wilt u elektrisch uitvoeren? De Renault Trucks E-Tech T heeft een bereik tot 500 kilometer, is stil en daarmee geschikt voor 24/7 (binnen)stedelijk transport.
 

Bij de configuratie van een elektrische truck is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen laadvermogen en actieradius. De Renault Trucks E-Tech T is leverbaar met 4 tot 6 accupacks. We geven u graag advies over de beste configuratie voor uw inzet, op basis van de kilometers die u maakt en het laadvermogen dat u nodig heeft.

Neem contact op

Technische specificaties

Aandrijflijn

  • 2 of 3 elektromotoren
  • Automatische Optidriver versnellingsbak

Batterij

  • Capaciteit: 330-490 kW (450-666 pk)
  • 4 tot 6 accupacks mogelijk (360 tot 540 kWh)

 

Opladen

  • Standaard (AC) en snelladen (DC) mogelijk
  • In 2,5 uur volledig opgeladen met DC-lader (250 kW)

Bereik

  • Bereik: tot 500 kilometer

 

Specificaties

  • Asconfiguratie |  Trekker: 4x2, 6x2 - Bakwagen: 4x2, 6x2
  • GCW: tot 44 ton
  • Opbouw PTO mogelijk (elektrisch, mechanisch, transmissie)
Bluekens-Renault-Trucks-E-tech-T-geparkeerd

Subsidieregelingen

Bij de aanschaf van een nieuwe vrachtwagen of bestelauto kunt u in aanmerking komen voor subsidies. Er zijn veel verschillende regelingen op zowel nationaal niveau als provinciaal en lokaal, en soms ook op Europees niveau. Het kan u een flinke besparing opleveren! Neem contact met ons op en laat u adviseren. 

Bluekens-Renault-Trucks-E-tech-T-stad

100% geproduceerd door Renault Trucks

De Renault Trucks E-Tech T wordt geproduceerd in de fabriek van Renault Trucks in Bourg-en-Bresse. Zo bent u verzekerd van en af fabriek oplossing.

Hoe is het om met de Renault Trucks E-Tech T te rijden?

Sluyter Logistics rijdt met een Renault Trucks E-Tech T. Waarom kiest Sluyter Logistics voor deze elektrische truck en wat zijn de ervaringen? Bekijk de video.
 

Bluekens-Renault-Trucks-E-tech-T-rijdend-stad

Opladen is eenvoudig

De Renault Trucks E-Tech T opladen kan met een standaard-lader of een snellader. Met een snellader kan de accucapaciteit in 1 uur worden vergroot van 20% naar 80%.

Bluekens-truck-en-bus-Oplaadpunten-voor-elektrische-trucks-in-Nederland

Laadpuntenkaart Nederland

Bluekens Truck en Bus maakt elektrisch rijden graag zo makkelijk mogelijk. Via onze laadpuntenkaart van Nederland krijg je snel inzicht in beschikbare laadpunten. Heb je vragen over elektrisch rijden en wat dit betekent voor jouw logistieke proces? Stel je vraag aan één van onze EV-experts!

LAADPUNTEN NEDERLAND
Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw CO2-uitstoot te verminderen?

Samen werken
aan vooruitgang