Een overzicht van laadpunten geschikt voor trucks in Nederland

Deze kaart is continu in ontwikkeling en wordt bijgehouden in samenwerking met chauffeurs en eigenaren van laadpunten. Ook jij kan helpen deze kaart te verbeteren. Regelmatig komen er nieuwe oplaadpunten voor vrachtwagens bij in het land, en laadpunten veranderen wel eens. Heb je suggesties, aanvullingen of verbeteringen? 


Laat het ons weten via pr@bluekens.nl onder vermelding van 'Oplaadpunten kaart'. Op de laadpunten kaart staan laadpunten die geschikt zijn voor diverse hoogtes, breedtes en lengtes. Let goed op of de locatie bijvoorbeeld geschikt is voor jouw situatie. Als je op het groene icoon klikt, dan vind je in de omschrijving informatie over de bereikbaarheid.

Dit is een gratis, extra dienst van Bluekens Truck en Bus BV. Op geen enkele manier kunnen er rechten aan worden ontleend en Bluekens Truck en Bus BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor deze informatie. We doen ons best de kaart zo goed mogelijk up to date te houden. 

bluekens-volvo-fe-electric-pr-electric-sales-start-image3

Laadpalen vrachtwagens

Ben je op zoek naar laadpalen voor vrachtwagens? Dan kun je bij veel (semi) openbare laadpunten in Nederland terecht. Laden op eigen terrein is in veel gevallen voordeliger en vooral makkelijker. Ben je van plan laadpalen te laten plaatsen, laat je dan goed informeren over de mogelijkheden én uitdagingen. Want voldoende energie is geen vanzelfsprekendheid. De Energiescan helpt hierbij. Dit is een locatiescan waarbij we in kaart brengen welke energievoorziening voorhanden is en in hoeverre deze kan worden ontwikkeld voor toekomstige behoeften. Meer weten? Neem dan contact met ons op.