De toekomst van personenvervoer bij Bluekens Truck en Bus

Openbaar vervoer, maar ook touringcarvervoer, volvo bussen en bijvoorbeeld 9-persoonsbussen zijn van groot maatschappelijk belang. Een van de belangrijkste taken van Bluekens Bus is om de voertuigen in optimale conditie te houden: of het nu gaat om dieselaangedreven, hybride of elektrische bussen. Met onze expertise op het gebied van personenvervoer leveren we service in de breedste zin van het woord.

615_2015_Vestiging_Breda_037

Bluekens Bus: partner voor personenvervoer

Bluekens Bus is de schakel tussen busfabrikant en de OV-organisatie. Onze kracht is het uitgebreide netwerk, de kennis en de kwaliteit en onze merkonafhankelijkheid. Bluekens Bus is servicepartner van Volvo Bus, VDL en BYD. Tot de service behoren onder meer het afleverings-klaar maken van nieuwe bussen, regulier onderhoud, mobiele service en schadereparatie. Daarnaast beheert Bluekens onder meer ruim 200 servicecontracten voor Arriva.

Meer over onze OV-services
Bluekens-Bluecare-2020-072

Touringcars

Onderhoud aan een touringcar? Bluekens is het adres. Wij hebben jarenlange expertise op motorisch gebied en de complete aandrijflijn, en zijn daarnaast, door onze samenwerking met verschillende busbouwers, ook toegerust voor wijzigingen en onderhoud aan het interieur. Nieuw af te leveren touringcars worden door ons aangepast aan uw wensen.

Meer over onze touringcar-services

Bluekens-taxibus

Negenpersoons bussen

Betrouwbaarheid speelt een belangrijke rol bij taxibussen. In rolstoel- of groepsvervoer moet ongeplande stilstand voorkomen worden. Bluekens bus heeft ruime ervaring in het onderhoud van deze voertuigen voor personenvervoer.

Meer over services voor taxibussen
Bluekens-elektrische-bus-2

Zero emission

Steeds meer openbaar vervoersorganisaties en andere busbedrijven gaan over op zero emission-voertuigen. Bluekens Bus is al sinds 2012 partner voor onder meer OV-bedrijven en heeft actief geïnvesteerd in kennis over de elektrische en hybride technologie. Bluekens Bus bundelde alle knowhow van zowel elektrische als hybride systemen in gespecialiseerde werkplaatsen. 

Bezoek ons kenniscentrum
Bluekens-Bluecare-2020-071

Werken bij Bluekens Bus

Stap binnen in de wereld van het openbaar vervoer. Bluekens Truck en Bus is samen met VDL verantwoordelijk voor het onderhoud aan de ov-bussen in Brabant. Ga samen met ons de uitdaging aan!

Meer weten over onze diensten voor het personenvervoer?

Joep_van_Eijk_002
Joep van Eijk
Regiomanager After Sales Breda & Bus