Partner van het openbaar vervoer

Bluekens Bus is de schakel tussen busfabrikant en de OV-organisatie. Onze kracht is het uitgebreide netwerk, de kennis en de kwaliteit en onze merkonafhankelijkheid. Bluekens Bus is servicepartner van Volvo Bus, VDL en BYD. Maar beheert ook bijvoorbeeld ruim 200 servicecontracten voor Arriva. Tot de service behoren onder meer het afleveringsklaar maken van nieuwe bussen, regulier onderhoud, inclusief informatie- en betaalsystemen, opbouw, mobiele service en schadereparatie. 

Bluekens-Bluecare-2020-071

Onderhoudsplanning

Voor elke bus maakt Bluekens Bus een onderhoudsplanning, waardoor de juiste service op precies het juiste moment wordt gegeven. Dit geldt voor dieselaangedreven voertuigen, elektrische bussen en waterstofvoertuigen. De werkplaats in Roosendaal en de nieuwe werkplaats in Breda zijn gecertificeerd voor reparatie en onderhoud aan waterstofvoertuigen en onze elektro-werkplaatsen in Breda en Oosterhout zijn specifiek ingericht voor onder andere elektrische bussen. We doen zowel technisch onderhoud, als carrosserie- en interieurwerkzaamheden.

Maak een afspraak
Bluekens-Bluecare-2020-055

Gecertificeerde monteurs

Onze gecertificeerde monteurs werken met specialistische, gekeurde apparatuur en gereedschappen en zijn op de hoogte van de high voltage-systemen. Zo zijn we als Bluekens Bus in alle facetten voorbereid op de vragen van vandaag én morgen.

Bluekens-BYD-2

Europa breed

Bluekens Bus werkt Europees. Zo worden grote OV-projecten door ons gecoördineerd en uitgevoerd. Een voorbeeld is het afleverings-klaar maken van 14 elektrische bussen voor BYD in onze vestigingen in Breda en Oosterhout. Deze bussen rijden nu in Madrid.

Meer weten over onze OV-services?
Wij helpen u graag

Joep_van_Eijk_002
Joep van Eijk
Regiomanager After Sales Breda & Bus