Bluekens Brandweer Techniek, een bewezen betrouwbare en flexibele partner

In de vestiging Breda heeft Bluekens een volledig geoutilleerde werkplaats die tegemoet komt aan de eisen en wensen van diverse brandweerkorpsen.

Voor alle voorkomende werkzaamheden aan brandweermaterieel in de breedste zin van het woord kunt u terecht bij Bluekens Brandweer Techniek. Er wordt met gebruikmaking van geautoriseerde partners gewerkt volgens het one-stop-shopping principe. Het complete onderhoud van chassis en opbouw vindt gelijktijdig plaats onder één dak, met één centraal aanspreekpunt.

Bluekens-brandweerservice-2018

Compleet onderhoud brandweervoertuigen

Bluekens Brandweer Techniek is het aanspreekpunt voor brandweerorganisaties in West- en Zuid-Nederland. 

Bluekens-Bluecare-2020-009

Verhoging inzetbaarheid brandweervoertuigen

Door de kortere doorlooptijd kan de inzetbaarheid van de voertuigen aanzienlijk worden verhoogd. Volgens vooraf vastgestelde procedures worden eventuele updates en modificaties uitgevoerd, waardoor de technische staat én een veilige inzet gewaarborgd zijn. Uiteraard is er ook voorzien in een 24/7 nooddienst voor spoedeisende reparaties.

Bluekens-Bluecare-2020-007

AMTek keurmeesterschap

Keuringen worden uitgevoerd volgens het AMTeK keurmeesterschap, zodat er wordt geconformeerd aan de Arbo-regelgeving.

Bij het AMTeK keurmeesterschap wordt er bovendien voldaan aan de verplichting om minimaal eenmaal per jaar alle arbeidsmiddelen zoals bepakkingen en slangen te keuren. Bluekens Brandweer Techniek, een bewezen betrouwbare en flexibele partner waarmee en waarop u kunt bouwen!

Wilt u meer weten over ons one-stop-shop principe?

Wij werken mee aan veiligheid.
Arthur_van_der_Westerlaken_002
Arthur v.d. Westerlaken
Voorman werkplaats