Contact  

Welkom in de wereld van Volvo Trucks

Duurzaam en veilig. Een duidelijke keuze voor kwaliteit met Volvo Trucks.

Volvo Trucks is niet voor niets een van de best verkochte merken in Nederland. Van distributie in de stad tot zware terreinen en internationale transporten, Volvo heeft een vrachtwagen voor iedere uitdaging. Bij Bluekens Truck en Bus, officieel Volvo Trucks-dealer, kunt u terecht voor advies, aankoop en onderhoud van uw Volvo vrachtwagen. Met BlueCare staan we bovendien garant voor optimale productiviteit van uw voertuig.

De kernwaarden van Volvo Trucks

Kwaliteit

Ontwerpen, testen, meten en dan pas produceren. Volvo Trucks doet het met passie en met geïntegreerd kwaliteitsmanagement van het begin tot het einde. Dat zorgt voor de efficiency, de beschikbaarheid, de veiligheid en het comfort dat u ervaart achter het stuur van een Volvo vrachtwagen. En wat u kilometer na kilometer op de weg houdt. Vanzelfsprekend hoort daar ook de ondersteuning van Bluekens Truck en Bus bij.

Veiligheid

Trucks en veiligheid. Het hoge aantal vrachtwagen ongelukken geeft aan dat dit niet vanzelfsprekend samengaat. Het doel van Volvo Trucks is nul vrachtwagen ongelukken. Volvo Trucks staat in de frontlinie met baanbrekende innovaties die ongelukken van vrachtwagens voorkomen en de kans op letsel verkleinen. Niet alleen voor de vrachtwagenchauffeur, maar voor alle weggebruikers.

Zorg voor het milieu

Volvo Trucks is pionier: al sinds de jaren zeventig is zorg voor het milieu een van de kernwaarden. Sinds die tijd is de uitstoot van verontreinigende stoffen in de lucht bij nieuwe Volvo-trucks met 90% verminderd en het brandstofverbruik en de impact op het milieu met 40% verlaagd. Volvo Trucks gelooft in een duurzame toekomst voor de transportindustrie. Volvo-trucks, services en activiteiten onderstrepen dat keer op keer.

FH16 FH16

De krachtpatser voor zwaar transport

FH FH

Veilig en comfortabel langeafstandstransport. Ook verkrijgbaar in LNG-uitvoering.

FMX FMX

Krachtige truck voor bouw- en constructietaken zowel op verharde als onverharde ondergrond.

FM FM

Flexibiliteit in distributie en nationaal transport. Ook verkrijgbaar in LNG-uitvoering.

FE FE

Multifunctionele truck voor distributie en huisvuilinzameling. Ook verkrijgbaar als elektrisch voertuig.

FL FL

De distributietruck voor de stad. Ook verkrijgbaar als elektrisch voertuig.

FH Electric FH Electric

De 100% elektrisch aangedreven truck voor langere afstanden. De Volvo FH combineert de kracht en het comfort van de Volvo FH met de voordelen van zero-emission transport.

FMX Electric FMX Electric

De krachtige 100% elektrische bouwtruck voor het zware werk. Combineert kracht met schoon en stil bouwtransport.

FM Electric FM Electric

De 100% elektrische truck voor regionale distributie. Stil, schoon en ideaal voor inzet in en rond steden.

FE Electric FE Electric

Met de elektrisch aangedreven Volvo FE Electric bieden wij een emissievrij voertuig dat is voorbereid op de toekomst en dat direct uw CO2-footprint verlaagd.

FL Electric FL Electric

De compacte en wendbare Volvo FL Electric is met een bruto voertuiggewicht tot 16,7 ton geschikt voor allerlei werkzaamheden in de stad.

Bluekens-truck-en-bus-proefrit-volvo-T2020_0781

Proefrit maken?

Kom eens langs voor een vrijblijvende proefrit in één van onze Volvo demo-trucks. Maak gerust een afspraak, onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen. 

U kunt kennismaken met de nieuwste modellen trucks die zijn uitgerust met veel opties voor optimale efficiency en comfort. Zo is er altijd een truck die past bij uw situatie. 

Kies een demo truck Kies een demo truck

Heeft u nú
vervoer nodig?

Heeft u direct behoefte aan vervoer? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

Volvo-FH-LNG20200919_0003

Een 20% lagere footprint

Volvo LNG-trucks zijn het meest duurzame alternatief voor middellange distributie en internationaal transport. Met de Volvo FH LNG en de Volvo FM LNG investeert u zichtbaar in een schonere toekomst en kiest u voor een directe verhoging van uw rendement!

bluekens-volvo-fh-i-save-1500

Bespaar 10% brandstof

De Volvo FH I-Save wordt nu uitgebracht in een nog zuinigere uitvoering die de brandstofkosten tot 10% kan verlagen. Dit in vergelijking tot een conventionele 13-litermotor van Volvo. 

Volvo-FL-ELECTRIC

De toekomst is elektrisch

Transport in stedelijke gebieden verandert. Vervuilende voertuigen worden steeds vaker geweerd uit (binnen)steden. Met de volledig elektrisch aangedreven Volvo FL Electric bieden wij de totaaloplossing voor emissievrij transport in steden.

FM_ELECTRIC_Brazil_1_Original file
Nieuws 23 - 02 - 2024

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische truck?

Volvo FM Low Entry-header
Nieuws 31 - 01 - 2024

Nieuw: elektrische Volvo FM Low Entry met extra lage instap

Volvo Trucks Volvo FH16-header
Nieuws 30 - 01 - 2024

Volvo FH16 krijgt nieuwe, nog sterkere motor

Volvo FH Aero Volvo FH16 Aero
Nieuws 29 - 01 - 2024

Nieuw: de zuinige en aerodynamische Volvo FH Aero

Peeman Transport Volvo FH trekkers
Nieuws 09 - 01 - 2024

Twee nieuwe Volvo FH’s voor Peeman Transport

Samen werken
aan vooruitgang