Ondersteuning voor uw business: Financiële diensten

Financieren gaat niet alleen over geld. De keuze voor een bepaalde financieringsvorm is medebepalend voor het rendement van een onderneming. Bij financieren volgens de norm van Bluekens Truck en Bus staat continuïteit dan ook steeds voorop. Voor de verschillende soorten financiering is het belangrijk dat de gekozen vorm bij uw onderneming past.

Bluekens-Volvo-FH-detail-20190517_0002

Welke financieringsvorm past bij mij?

Wat voor u de beste financieringsvorm is, hangt af van vele factoren: uw financieringsbehoefte, het voertuig, de aanbetaling, looptijd en verwachte restwaarde. 

Er is echter veel meer mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een hoog-laagconstructie, waarbij een hogere maandtermijn in de eerste jaren wordt gecompenseerd door lagere onderhoudskosten. Of een seizoensgebonden budget, waarbij u in uw lucratieve maanden meer aflost en in de rustige maanden minder.

Bluekens-Bluecare-2020-001

Alle financierings­oplossingen

Bluekens Truck en Bus biedt maximale flexibiliteit. 

Voor het opvangen van pieken biedt Bluekens Verhuur een ruime keuze in trucks, trailers of lichte bedrijfswagens. Of u kiest voor het Try and Buy concept, waarbij u tegen een scherp tarief twaalf maanden de beschikking heeft over een truck, met optie tot koop. En natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van onze Perfect Flex aanbiedingen, met een flexibel leaseaanbod. 

Scherpe tarieven, uitstekende service en een keur aan aanvullende diensten voor één prijs per maand.

  • Full Service Lease in combinatie met een reparatie- en onderhoudscontract
  • Operational Lease
  • Financial Lease
  • Perfect Flex
  • Huurkoop
  • Short Lease
  • Reparatie- en onderhoudscontracten
Bluekens-Bluecare-2020-028

Servicecontracten

Een servicecontract geeft u de zekerheid van een goed onderhouden voertuig voor een vaste prijs. Servicecontracten zijn er in alle soorten en maten.

Bekijk deze dienst
bluekens-volvo-fh-long-haul

Verzekeringen

Risico's horen bij ondernemen. Maar er moet voorkomen worden dat de continuïteit van een onderneming in gevaar komen bij onverwachts verlies van een productiemiddel.

Bekijk deze dienst
Volvo-FM-LNG20200919_0004

Subsidies voor transport en logistiek

Bij de aanschaf van een nieuwe vrachtwagen of bestelauto kunt u in aanmerking komen voor subsidies. Er zijn veel verschillende regelingen op zowel nationaal niveau als provinciaal en lokaal, en soms ook op Europees niveau. Het kan u een flinke besparing opleveren!

Bekijk deze dienst
20200625-1242-hr

Financiering en leasing

Bij Bluekens Truck en Bus heeft u maximale flexibiliteit. U kunt kiezen voor onze direct rijden aanbiedingen. Voor het opvangen van pieken biedt Bluekens Verhuur een ruime keuze.

Bekijk deze dienst

Meer weten over onze financiële diensten?

Wij geven u ruimte om te ondernemen.
Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks