Zorgeloos ondernemen met een servicecontract op maat

Een servicecontract geeft u de zekerheid van een goed onderhouden voertuig voor een vaste prijs. Servicecontracten zijn er in alle soorten en maten. Zowel voor Renault Trucks, Renault bedrijfswagens als Volvo Trucks biedt Bluekens Truck en Bus contracten die aansluiten bij uw bedrijfsvoering. 

Het Bluekens servicecontract is ons meest flexibele contract. Hiermee heeft u één servicecontract voor uw totale wagenpark.

Bluekens-Bluecare-2020-211

Wat is een service­contract?

Een servicecontract is een overeenkomst waarin alle vormen van service die u afneemt beschreven staan. Denk hierbij aan zaken zoals periodiek onderhoud en reparaties. Ook wagenparkbeheer, realtime monitoring of bijvoorbeeld bandenservice en de uitlijning van de wielen kunnen hier onderdeel van zijn. 

Bekijk de mogelijkheden

Een servicecontract is een overeenkomst waarin alle vormen van service die u afneemt beschreven staan. Denk hierbij aan zaken zoals periodiek onderhoud en reparaties. Ook wagenparkbeheer, realtime monitoring of bijvoorbeeld bandenservice en de uitlijning van de wielen kunnen hier onderdeel van zijn. 

Bekijk de mogelijkheden
Meest gekozen


Bluekens service­contract

Uw complete wagenpark onderbrengen in één onderhoudsabonnement? Dus trekkend én getrokken materieel, ongeacht het merk? Het kan met het Bluekens servicecontract. Het pakket is volledig toegespitst op uw vloot en werkzaamheden.

Volvo Trucks service­contract

Een Volvo Trucks servicecontract is specifiek voor uw voertuig en inzet. We kijken samen met u naar het aantal kilometers per jaar, de inzet van het voertuig, de mate van belasting en naar rijgedrag.

Meer informatie

Renault Trucks service­contract

Met een Renault Trucks servicecontract weet u precies wat u aan onderhoudskosten kwijt bent, zonder risico op onverwachte kosten achteraf. Het contract is afhankelijk van de inzet van uw voertuig en het aantal kilometers.

Meer informatie

Renault Master service­contract

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat onnodige stilstand en dure reparaties worden voorkomen. Op basis van het aantal kilometers, de inzet en uw wensen maken we een contract op maat.

meer informatie

Realtime monitoring
& Connected Service Planning

Met Realtime Monitoring & Connected Service Planning wordt uw voertuig continu gemonitord. Op deze manier is het mogelijk om proactief onderhoud in te plannen en onnodige stilstand te voorkomen. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onze video's! 

Realtime Monitoring

Connected Service Planning

Onderhoudscontract

Bluekens-Bluecare-2020-216

Onderhoud in uw servicecontract

Onderhoud is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een servicecontract. Niet elk voertuig heeft echter heeft echter hetzelfde onderhoud nodig. Dat is afhankelijk van verschillende zaken, zoals de inzet en het aantal kilometers. 

Daarom maken we een servicecontract op maat, compleet afgestemd op uw situatie.  Zo wordt precies het benodigde onderhoud uitgevoerd. In een Bluekens servicecontract kunnen ook hulpmiddelen, de opbouw, laadklep en bijvoorbeeld accessoires worden opgenomen.

Volvo Trucks Renault Trucks Renault Master

Truck service

Maximale uptime, minimale stilstand. Daar gaan we voor en daarom hechten wij veel waarde aan een goede communicatie met u over reparatie en service. 

Alles is erop gericht om geplande stilstand zo kort mogelijk te houden. Bij een storing stellen we snel een diagnose en zorgen we ervoor dat de doorlooptijd zo kort mogelijk is.

Meer over reparatie & onderhoud
Bluekens-Bluecare-2020-017
volvo-fm-farm-trans-bij-laaddock

Farm Trans

“Voor onze Volvo-trucks sluiten we standaard een reparatie- en onderhoudscontract af zodat we daar geen omkijken naar hebben. De service van de werkplaatsen van Bluekens is fantastisch. Ze zijn 24/7 bereikbaar en denken altijd mee om een probleem zo snel mogelijk op te lossen.”

Bekijk de ervaring van Farm Trans

Stil, zuinig en beschikbaar met uitgebreide veiligheidsopties. Dat waren voor logistiek dienstverlener Farm Trans uit Zevenbergen doorslaggevende redenen om vier nieuwe Volvo FM 420 4x2-trekkers in gebruik te nemen voor het transport van diepvriesfrites.

Meer weten over onze servicecontracten? Neem contact met ons op.

Bluekens-Truck-en-Bus-CHRISTIAN-DE-GRAAF
Christian de Graaf
Servicecontract specialist