Zorgeloos ondernemen met een servicecontract op maat

Een servicecontract geeft u de zekerheid van een goed onderhouden voertuig voor een vaste prijs. Servicecontracten zijn er in alle soorten en maten. Zowel voor Renault Trucks, Renault bedrijfswagens als Volvo Trucks biedt Bluekens Truck en Bus contracten die aansluiten bij uw bedrijfsvoering. 

Het Bluekens servicecontract is ons meest flexibele contract. Hiermee heeft u één servicecontract voor uw totale wagenpark.

20200625-1242-hr

Bluekens Budgetbeheer

Een stap verder gaan we met Bluekens Budgetbeheer. Hierin kunnen trekkend én getrokken materieel worden opgenomen, maar ook veegwagens of opzetcontainers, ongeacht het merk. Bluekens biedt mede gezien de loopdtijd, contractduur van een jaar, optimale flexibiliteit.

Bluekens Budgetbeheer

Wat is een servicecontract?

Een servicecontract is een overeenkomst waarin alle vormen van service die u afneemt beschreven staan. Denk hierbij aan zaken zoals periodiek onderhoud en reparaties. Ook fleetmanagement, realtime monitoring of bijvoorbeeld bandenservice en de uitlijning van de wielen kunnen hier onderdeel van zijn. 

Meest gekozen


Bluekens Budgetbeheer

Uw complete wagenpark onderbrengen in één onderhoudsabonnement? Dus trekkend én getrokken materieel, maar ook veegwagens of opzetcontainers en dat ongeacht het merk? Bluekens biedt optimale flexibiliteit.

MEER INFORMATIE

Volvo Trucks service­contract

Een Volvo Trucks servicecontract is specifiek voor uw voertuig en inzet. We kijken samen met u naar het aantal kilometers per jaar, de inzet van het voertuig, de mate van belasting en naar rijgedrag.

Meer informatie

Renault Trucks service­contract

Met een Renault Trucks servicecontract weet u precies wat u aan onderhoudskosten kwijt bent, zonder risico op onverwachte kosten achteraf. Het contract is afhankelijk van de inzet van uw voertuig en het aantal kilometers.

Meer informatie

Renault Bedrijfswagen service­contract

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat onnodige stilstand en dure reparaties worden voorkomen. Op basis van het aantal kilometers, de inzet en uw wensen maken we een contract op maat.

meer informatie

Realtime monitoring
& Connected Service Planning

Met Realtime Monitoring & Connected Service Planning wordt uw voertuig continu gemonitord. Op deze manier is het mogelijk om proactief onderhoud in te plannen en onnodige stilstand te voorkomen. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onze video's! 

Realtime Monitoring

Connected Service Planning

Bluekenstruckenbus-service-en-onderhoud-2021

Truckonderhoud is maatwerk!

Niet iedere truck heeft hetzelfde onderhoud nodig. Er wordt gekeken naar inzet, belading en bijvoorbeeld het aantal gereden kilometers. We stemmen een contract af op uw situatie. Zo wordt het benodigde onderhoud uitgevoerd en verhogen we de productiviteit. Ook hulpmiddelen, de opbouw, laadklep en bijvoorbeeld accessoires kunnen worden opgenomen.

Welke vorm we ook kiezen: we gaan voor maximale uptime, minimale stilstand. Een goede communicatie hoort daar uiteraard bij, alles is erop gericht om geplande stilstand zo kort mogelijk te houden, een snelle diagnose en een zo kort mogelijke doorlooptijd.

volvo-fm-farm-trans-bij-laaddock

Farm Trans

“Voor onze Volvo-trucks sluiten we standaard een reparatie- en onderhoudscontract af zodat we daar geen omkijken naar hebben. De service van de werkplaatsen van Bluekens is fantastisch. Ze zijn 24/7 bereikbaar en denken altijd mee om een probleem zo snel mogelijk op te lossen.”

Stil, zuinig en beschikbaar met uitgebreide veiligheidsopties. Dat waren voor logistiek dienstverlener Farm Trans uit Zevenbergen doorslaggevende redenen om vier nieuwe Volvo FM 420 4x2-trekkers in gebruik te nemen voor het transport van diepvriesfrites.

Bekijk de ervaring van Farm Trans
Bluekenstruckenbus-service-en-onderhoud-2021

Budgetbeheer

Een stap verder gaan we met Bluekens Budgetbeheer. Hierin kunnen trekkend én getrokken materieel worden opgenomen, maar ook veegwagens of opzetcontainers, ongeacht het merk. Bluekens biedt mede gezien de loopdtijd, contractduur van een jaar, optimale flexibiliteit.

Bekijk deze dienst

Meer weten over onze servicecontracten? Neem contact met ons op.

Bluekens-Truck-en-Bus-CHRISTIAN-DE-GRAAF
Christian de Graaf
ROO-specialist