Het visitekaartje van uw bedrijf

Een voertuig dat elke dag onderweg is, is het visitekaartje van uw bedrijf. Dat moet er goed uit zien. De spuiterijen van Bluekens Truck en Bus zorgen ervoor dat uw bedrijfswagens opvallen en er netjes bij staan. Schade gereden? Dat lossen we graag voor u op. Bluekens Truck en Bus heeft eigen schadeafdelingen en spuiterijen in Breda en Goes. De spuiterij is erop ingericht aan verschillende typen voertuigen te kunnen werken, van klein tot groot. In combinatie met de schadeafdeling bieden we klanten een totaaloplossing.

Bluekens-Bluecare-2020-065

Van bestelwagen tot vrachtwagencombinatie

In de spuiterij kunnen we werken aan een breed voertuiggamma, van personenauto’s en bestelwagens tot vrachtwagens, OV-bussen en touringcars. Voor ieder type voertuig hebben we een geschikte cabine, waardoor we complete combinaties kunnen spuiten, maar ook details en sierspuitwerk.

Bluekens-spuiterij-2020
visitekaartje

Alle kleuren en soorten belettering

Alle mogelijke kleuren kunnen worden gespoten en we werken met de best hechtende en dekkende primers en lakken. 

Ook de belettering van materieel is bij ons in goede handen. Voor ontwerpen denken we mee: uw visitekaartje is natuurlijk ook dat van ons.

Bluekens-Bluecare-2020-062

Schadeafhandeling

Onze gespecialiseerde medewerkers regelen het complete traject van schadeherstel, van schadetaxatie tot en met de aflevering van het volledig herstelde voertuig. Door de combinatie van diensten kunnen we bij een calamiteit vakkundig en vlot handelen. 

Bij trucks is er meestal sprake van technisch schadeherstel, zoals het richten van het chassis, de uitlijning van de wielen en het vernieuwen van cabinedelen. Ook het herstel van alle beschadigde technische en elektronische componenten die zijn gemonteerd achter de grille, aan het chassis, hydrauliek, opbouw en aan de cabine maken dat schadeherstel bij trucks maatwerk is.

Plan een afspraak in

Totaalservice voor spuitwerk en herstel

  • Maatwerk in spuitwerk
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Concurrerende prijs/kwaliteit
  • Ontwerp en/of bewaking van huisstijl

Alle mogelijke kleuren en belettering zijn mogelijk. Neem contact met ons op.

Ton_Hamelink_002
Ton Hamelink
Regiomanager After Sales Oosterhout en Parts