Ontdek de multifunctionele truck bij Bluekens Truck en Bus

Efficiënt, flexibel en uitzonderlijk wendbaar. De Volvo FE is gemaakt voor inzet in en rond steden en onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. Naast stedelijke en regionale distributie kan de truck ook worden geconfigureerd voor bijvoorbeeld geconditioneerd transport, afvalinzameling of bouwwerkzaamheden.

Bluekens-Volvo-FE-20200831_0002

Veilige werkplek, optimaal zicht en maximaal comfort

Ruim zicht, optimale veiligheid en een eersteklas werkplek voor de chauffeur. De multifunctionele Volvo FE combineert uitstekende rijeigenschappen met eersteklas productiviteit.

Het werkcomfort voor de chauffeur staat centraal in de cabine. De bedieningselementen zijn perfect gepositioneerd zodat u zich kunt concentreren op de weg. Bij het werken in stedelijk gebieden is optimaal zicht essentieel. De Volvo FE heeft een grote voorruit. Dit levert een uitstekend zicht op aan de voorkant, ook recht voor de truck. Daarnaast kan de Volvo FE worden voorzien van extra ruiten in de portieren en zijpanelen. Handig bij het manoeuvreren in krappe ruimten en drukke omgevingen.

Bluekens-Volvo-FE-20200831_0017

Cabine met extra lage instap

Moet u dagelijks vaak in- en uitstappen? De Volvo FE is verkrijgbaar in vier verschillende cabineformaten, waaronder de Low Entry Cab. Deze cabine biedt een verlaagde instap, bredere opening van het passagiersportier en een vlakke vloer. De Low Entry Cab is ontworpen voor vuilniswagens, distributietrucks en andere voertuigen waarbij de chauffeur en bijrijder regelmatig moeten in- en uitstappen. De Volvo FE is verder voorzien van diverse veiligheidsfuncties, zoals Electronic Stability Control. Aanvullende veiligheidsopties zijn mogelijk. De Volvo FE is leverbaar met de geautomatiseerde I-Shift-versnellingsbak.

Ervaar het zelf
Bluekens-Volvo-FE-20200831_0006

Eenvoudig manoeuvreren, zelfs in de krapste straten

U kunt met de Volvo FE zelfs in de krapste ruimten eenvoudig manoeuvreren. Het is een voertuig dat gemakkelijk stuurt en soepel optrekt. Bovendien krijgt u precies de Volvo FE die u nodig heeft voor uw taak. 

Op basis van uw wensen kunnen wij de truck rechtstreeks af fabriek voorbereiden, met de vereiste opbouwbevestigingen en elektrische aansluitingen voor de carrosseriebouwer. Daardoor is de doorlooptijd aanzienlijk korter.

Bluekens-Volvo-FE-20200831_0011

Ontdek het gemak van de automatische I-Shift-versnellingsbak

De Volvo FE is leverbaar met de geautomatiseerde I-Shift-versnellingsbak. I-Shift zorgt dat de motor te allen tijde optimaal werkt en verlicht de belasting voor de chauffeur. Daardoor kunt u zuiniger en comfortabeler rijden. U kunt uw Volvo FE voorzien van diverse veiligheidsfuncties:

  • Electronic Stability Control
  • Adaptive Cruise Control
  • Forward Collision Warning met noodremfunctie
  • Lane Keeping Support
Bluekens-truck-en-bus-volvo-FE-Electric

Volvo FE Electric: elektrische truck voor stedelijke transporten

Stil en schoon transport hebben de toekomst. In steeds meer gemeenten worden vervuilende voertuigen uit (binnen)steden geweerd. De Volvo FE is verkrijgbaar met alternatieve, schone brandstoffen.

Lees alles over de Volvo FE Electric

De Volvo FE CNG rijdt op gecomprimeerd aardgas of gecomprimeerd biogas. De CO2-uitstoot is tot 70% lager in vergelijking met een dieseltruck. Daarnaast kan de Volvo FE ook worden uitgerust met een motor die werkt op biodiesel. Volledig elektrisch rijden kan met de Volvo FE Electric. Met deze truck bent u overal welkom, ook in gebieden met verkeersbeperkingen. De Volvo FE Electric is met een bruto voertuiggewicht van 27 ton ontworpen voor zwaardere en veeleisende inzet, zoals distributie, afvalinzameling en lichte bouwtransporten.

Bekijk de Volvo FE in uw bedrijfskleur

Welke Volvo FE heeft u nodig?

De Volvo FE is een oplossing op maat. U kunt de truck volledig naar uw wensen specificeren. Wij helpen u graag bij de juiste keuze voor aandrijflijn, chassis en uitrustingspakketten om uw werk nog efficiënter en aangenamer te maken.
Samen werken
aan vooruitgang