Taxibussen onmisbaar in het groeps- en VIP-vervoer

Betrouwbaarheid speelt een belangrijke rol bij taxibussen. In rolstoel- of groepsvervoer moet ongeplande stilstand voorkomen worden. Bluekens bus heeft ruime ervaring in het onderhoud van deze voertuigen voor personenvervoer.

Onderhoud alle merken en uitvoeringen van negen-persoonsbusjes

Technisch onderhoud is bij ons in goede handen. We kijken naar de inzet en zorgen voor duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. Bluekens Bus zorgt voor preventief onderhoud van slijtage gevoelige onderdelen en stelt veiligheid voor de passagiers voorop. Wij dragen er zorg voor dat u uw afspraken kunt nakomen en mocht er onverhoopt een storing optreden dan staan wij u bij met onze mobiele service.

Bluekens-Bluecare-2020-032

Vastprijzen voor regulier onderhoud

Voor regulier onderhoud hebben wij vastprijzen voor diverse beurten. U weet waar u aan toe bent en betaalt een vast bedrag. Een andere mogelijkheid is het afsluiten van een onderhoudscontract, waardoor u zorgeloos kunt ondernemen. Stoelen, vloerbedekking en raambekleding kunnen worden meegenomen in het onderhoud. Onderdelen zijn op voorraad of kunnen in samenspraak met de opbouwer of merk snel geleverd worden. Speciale aandacht is er voor de deuren en deursystemen.

Meer weten over onze services? Wij helpen u graag

Joep_van_Eijk_002
Joep van Eijk
Regiomanager After Sales Breda & Bus