Touringcar service; zekerheid tijdens het seizoen

U wilt een zorgeloos seizoen? Wij doen er alles aan om uw touringcar voor te bereiden op het drukke seizoen. Door preventief onderhoud aan de aandrijflijn en opbouw rijdt uw touringcar voorbereid aan het drukke seizoen. Alle voorzorgsmaatregelen stellen u in staat zich bezig te houden met uw reizigers.

615_2017_Ruijs_Reizen_Lith_015

Reparatie en Onderhoud van touringcars

In overleg met u kijken we naar het onderhoud, de mate van inzet en eventuele veranderingen aan het opbouw. Voor elke bus maken we een eigen onderhoudsplanning, waardoor de juiste service op precies het juiste moment wordt gegeven. Zo vergroten we de productiviteit van uw voertuigen en verminderen de kans op ongeplande stilstand. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden dan staan we voor u klaar met onze mobiele service.

Bluekens-Bluecare-2020-072

Techniek en interieur

Bluekens Bus heeft de beschikking over de beste materialen en vakmensen om prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid van uw touringcar te waarborgen voor een verbeterde beschikbaarheid en productiviteit. Onze technici hebben kennis van zaken, ook als het gaat om de opbouw. Waarbij uiteraard ook de deursystemen meegenomen worden.

Bluekens-Bluecare-2020-068

Onderhoudscontract maakt variabele kosten vast

Een Bluekens Bus reparatie- en onderhoudscontract betekent betrouwbaarheid, gemak en de zekerheid van een vaste prijs. Maar ook, afhankelijk van het gekozen contract, meer preventie en het terugdringen van ongeplande stilstand. Het contract wordt afgestemd op uw specifieke wensen en beweegt mee met de seizoenen.

Een onderhoudscontract betekent:

  • Variabele kosten worden vaste kosten
  • Geheel op maat ingevuld
  • Minder administratie
  • Transparantie
  • Hogere inzetbaarheid door preventief onderhoud
  • Kosten buitenlandreparaties zijn (optioneel) gedekt

Bluekens Bus is erkend Volvo Level One Servicedealer 

Als partner van Volvo Bus is Bluekens Bus de aangewezen partner voor onderhoud van Volvo touringcars. De kennis en kunde van Bluekens Bus is beloond met het Volvo Level One Servicedealerschap. Bij Bluekens Bus wordt dit onderhoud uitgevoerd door deskundige en voortdurend getrainde Volvo-monteurs. Onze zorg is een superieure beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

Meer weten over onze touringcar-services?
Wij helpen u graag

Joep_van_Eijk_002
Joep van Eijk
Regiomanager After Sales Breda & Bus