bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-E-Tech-frontaal-voorkant

Renault Trucks E-Tech D

Lagere bedrijfskosten met behoud van actieradius (meer dan 560 km) en laadvermogen, de Renault Trucks E-Tech D stelt u in staat om effectief over te stappen op elektrisch transport.

bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-D-Wide-E-Tech-frontaal-voorkant

Renault Trucks E-Tech D-Wide

De Renault Trucks E-Tech D-Wide is een kosteneffectief voertuig voor de inzameling van stedelijk afval. De lagere brandstof- en onderhoudskosten zorgen voor een TCO die concurrerend is.

100% elektrische trucks

Emissieloze stedelijke distributie en diensten als de inzameling van stedelijk afval zijn de toekomst in het binnenstedelijk vervoer. Veel steden hebben milieuzones ingesteld en maken een transitie naar zero-emission.

Proefrit maken?

Zelf een proefrit maken in een nieuwe Renault E-Tech? Maak online een afspraak voor een demo of kom eens langs. Onze specialisten maken u graag wegwijs. 

Lees meer
Bluekens-truck-en-bus-Oplaadpunten-voor-elektrische-trucks-in-Nederland

Laadpuntenkaart Nederland

Bluekens Truck en Bus maakt elektrisch rijden graag zo makkelijk mogelijk. Via onze laadpuntenkaart van Nederland krijg je snel inzicht in beschikbare laadpunten. Heb je vragen over elektrisch rijden en wat dit betekent voor jouw logistieke proces? Stel je vraag aan één van onze EV-experts!

LAADPUNTEN NEDERLAND

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw CO2-uitstoot te verminderen?

Samen werken
aan vooruitgang