Ranault-Trucks-T-high-2024-front

Renault Trucks T High

Als u het grootste deel van uw tijd onderweg bent, dan moet de cabine voelen als thuis. In de T High beschikt u over een ruime cabine, een comfortabel bed, een verstelbare stuurkolom en ruime opbergmogelijkheden. Daarmee bent u verzekerd van een optimale werkplek en rijplezier. De Renault Trucks T High is verkrijgbaar met verschillende vermogens (440-520 pk).

Renault-Trucks-T-2024-front

Renault Trucks T

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Met een keuze uit verschillende cabineformaten kunt u de Renault Trucks T precies configureren zoals u wilt. Dat geldt ook voor het vermogen dat u nodig heeft voor uw werkzaamheden. De Renault Trucks T kenmerkt zich door flexibiliteit, rijgemak en een uitgebreide vermogensrange, die uiteenloopt van 380 tot 520 pk. De keuze is aan u.

 

proefrit maken?

Zelf een proefrit maken in een nieuwe Renault? Maak online een afspraak voor een demo of kom eens langs. Onze specialisten maken u graag wegwijs in de Renault T. 

 

meer informatie
Bluekens-truck-en-bus-Renault-Trucks-T-High

Profiteer nu van een uniek aanbod!

Op zoek naar een zeer compleet uitgeruste truck én een scherp lease-aanbod? U rijdt de Renault Trucks T-Drive 480 4x2-trekker nu al vanaf € 1.895 per maand. Liever meer ruimte of power? De Renault Trucks T High Sleeper Cab 520 4x2 trekker is al beschikbaar vanaf € 1.950 per maand. Interesse*?

*geldig voor leveringen vanaf 01-10-2023

Bluekens-Truck-en-Bus-Turbo-Compound-2

Bespaar tot 10% brandstof

Zuinig rijden bespaart kosten en verbetert uw rendement. De Renault Trucks T, Renault Trucks T High en Renault Trucks C kunnen worden uitgerust met de extra zuinige DE13 TC-motor met Turbo Compound-technologie. Met deze motor kunt u het brandstofverbruik tot 10% verlagen in vergelijking met de vorige generatie motoren, zonder dat u inlevert op het rijcomfort of de snelheid.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Truck? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

Renault Trucks T High 2024 nieuw

Omdat een lager verbruik uw rendement verbetert

Renault-trucks onderscheiden zich door het lage brandstofverbruik. Hoeveel u precies bespaart heeft u zelf in de hand. De vernieuwde Renault Trucks T & T High zijn voorzien van nieuwe technologie waarmee u het brandstofverbruik al snel met 3% verlaagt. Met het Fuel Eco Pack zet u in op verdere brandstofbesparing tot 5% en verhoogt u uw rendement.

Renault Trucks C 2024 cabine driver

Omdat u een comfortabele werkplek verdient

Comfort onderweg verhoogt uw rij- en werkplezier. In de nieuwe Renault Trucks T en T High is het comfort verder verbeterd. De chauffeur kan zelf de ideale zitpositie instellen en heeft een ruime keuze uit comfortstoelen. Eenmaal onderweg is op het gebogen panoramisch dashboard alles binnen handbereik. Ook nieuw is het ultracomfortabele onderbed.

VGTC_RT_T_HIGH_03

Omdat veiligheid het belangrijkste is

In het langeafstandstransport bent u dagelijks vele uren onderweg en maakt u veel kilometers. Daarbij is veiligheid essentieel. De nieuwe Renault Trucks T en T High hebben allerlei nieuwe veiligheidsfeatures, zoals een noodstop parkeerrem, veiligheidssensoren en standaard LED-verlichting voor optimaal zicht onderweg.

Renault Trucks C 2024 cabine driver
Renault Trucks T High algemeen beeld
Renault Trucks T algemeen beeld 4
Bluekens-truck-en-bus-Renault-trucks-Cabine-verstelbaar-stuurwiel
Renaul Trucks T High algemeen beeld 3

De servicebeloften van Bluekens Truck en Bus

Maximale uptime

Bluekens Truck en Bus zorgt ervoor dat u zich volledig op uw business kunt richten. Wij bieden u service- en onderhoudscontracten en financiering op maat. Dat geeft u de zekerheid van een goed onderhouden truck en maximale beschikbaarheid van uw materieel zodat u de ruimte heeft om te ondernemen.

Bekijk onze servicecontracten op maat

Service onderweg

Onze state-of-the-art werkplaatsen in Breda, Goes, Middelharnis, Oosterhout en Roosendaal zijn erop gericht om stilstand voor onderhoud tot een minimum te beperken. Gebeurt er onderweg iets? Met het servicenetwerk van 1150 servicepunten in Europa is Renault Trucks altijd dichtbij. Met de Non Stop Assistentie wordt u meteen geholpen. 

Ik wil meer informatie

Wij denken met u mee

Alle service en diensten van Bluekens Truck en Bus zijn samengebracht in BlueCare. Met onze kennis en diensten willen wij uw nummer 1 partner zijn in oplossingen voor professionele mobiliteit. Nieuw materieel, onderhoud, training of financiering? Bluekens Truck en Bus maakt het u graag makkelijk.

Alle Bluekens diensten op een rij
Renault Trucks T High 2024 nieuw

Houd geld over met een leaseoplossing op maat

Met een leasecontract houdt u geld vrij voor andere investeringen. Om nog beter maatwerk te leveren voor uw specifieke situatie, bieden we nu speciale leaseoplossingen voor de Renault Trucks T en T High. Er zijn verschillende operational en financial lease oplossingen mogelijk, inclusief reparatie- en onderhoud.

  • Tax Free Lease* – Geen BTW betaling vooraf
  • Value 4 Money* – Laag maandbedrag
  • Get Started* – Speciaal, voordelig starttarief

 * Wijzigingen voorbehouden

Bluekens-Truck-en-Bus-Schellekens_Dongen-011

Schellekens Totaalprojecten

“Bluekens biedt ons alle services die we nodig hebben voor ons wagenpark. Naast de levering van nieuwe bedrijfswagens en trucks en het onderhoud huren we bij Bluekens ook wel eens een truck als we in drukke tijden extra capaciteit nodig hebben. Ideaal dat dat allemaal bij één partij kan.”

Schellekens Totaalprojecten uit Dongen heeft zijn eerste Renault Trucks T 430 6x2-bakwagen in gebruik genomen voor het vervoer van machines en materialen.

 

Bluekens-Proefrit Proefrit
Meer weten?
Samen werken
aan vooruitgang