Bluekens-Renault-Trucks-DT-High008

De Renault Trucks D

De Renault Trucks D is in alle opzichten een truck voor distributiewerk. Door het lage chassis, twee opstaptreden en handgrepen is een eenvoudige toegang gegarandeerd. Eenmaal achter het stuur heeft u optimaal zicht, essentieel voor werkzaamheden in druk verkeer. De Renault Trucks D is verkrijgbaar in drie cabineformaten en pk-vermogens van 210 tot 280 pk.

Bluekens-Renault-Trucks-DT-High009

De Renault Trucks D Wide

De Renault Trucks D Wide is geschikt voor toepassingen waarbij u meer power nodig heeft. De truck is verkrijgbaar met pk-vermogens van 250 tot 430 pk. De Renault Trucks D Wide biedt de keus uit vier verschillende cabineformaten. Welke u ook kiest: u bent altijd verzekerd van optimaal zicht, zodat u uw werkzaamheden in de stad veilig kunt uitvoeren.

Dé truck voor transport in de stad

De Renault Trucks D en D Wide zijn perfecte voertuigen voor werkzaamheden in de stad. De Renault Trucks D en D Wide kenmerken zich door een korte draaicirkel, eenvoudig manoeuvreren en een compacte cabine waarmee u tot in de kleinste straten kunt komen. Met de ruime keuze aan asconfiguraties en opbouwmogelijkheden kunt u het voertuig naar uw wens samenstellen. Dat maakt de truck geschikt voor distributiewerk, koeltransport en afvalinzameling. De gezamenlijke Renault Trucks dealers in Nederland hebben een ruime voorraad compleet opgebouwde Renault Trucks D-bakwagens. De trucks zijn direct beschikbaar.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Truck? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

Bluekens-Renault-Trucks-DT-High003

Omdat u een comfortabele werkplek verdient

Comfort onderweg verhoogt uw rij- en werkplezier. Het Comfort Plus pakket maakt de werkdag in uw Renault Trucks D of D Wide nog aangenamer en biedt u full options in luxe en comfort. In uw Global cabine (lange cabine) bent u onder andere verzekerd van een comfortabele chauffeursstoel, lederen stuurwiel en veel opbergruimte voor uw spullen.

Buekens-Renault-trucks-D-20-001

Veilig voor chauffeur en medeweggebruiker

Het remsysteem en de optionele retardersystemen bieden een effectieve bescherming van inzittenden, andere weggebruikers en lading. De schrijfremmen waarborgen een remvertraging van 7 m/s2 in geval van een noodstop; dit is ruim 55% krachtiger dan de norm. Naast deze remhulpsystemen is de truck voorzien van een groot aantal andere technologieën en accessoires die de veiligheid van de chauffeur vergroot, zoals Hill Start Aid. 

De servicebeloften van Bluekens Truck en Bus

Maximale uptime gegarandeerd

Bluekens Truck en Bus zorgt ervoor dat u zich volledig op uw business kunt richten. Wij bieden u service- en onderhoudscontracten en financiering op maat. Dat geeft u de zekerheid van een goed onderhouden truck en maximale beschikbaarheid van uw materieel zodat u de ruimte heeft om te ondernemen.

Bekijk onze servicecontracten op maat

Service onderweg

Onze state-of-the-art werkplaatsen in Breda, Goes, Middelharnis, Oosterhout en Roosendaal zijn erop gericht om stilstand voor onderhoud tot een minimum te beperken. Gebeurt er onderweg iets? Met het servicenetwerk van 1150 servicepunten in Europa is Renault Trucks altijd dichtbij. Met de Non Stop Assistentie wordt u meteen geholpen. 

Bekijk Non Stop Assistentie

Wij denken met u mee

Alle service en diensten van Bluekens Truck en Bus zijn samengebracht in BlueCare. Met onze kennis, service en diensten willen wij uw nummer 1 partner zijn in oplossingen voor professionele mobiliteit. Of het nu gaat over nieuwe materieel, onderhoud, training of financiering: Bluekens Truck en Bus maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. 

Alle Bluekens diensten op een rij
Bluekens-Renault-Trucks-DT-High002

Aandrijflijn perfect voor distributie

De motor van Renault Trucks D is gebaseerd op technologieën die zeer geschikt zijn voor in en rond een stedelijke omgeving. 

De turbomotor met variabele geometrie rijdt nog soepeler. Features zoals automatische motorstop, uitgeschakelde power-mode en cruise control helpen uw brandstofverbruik te verlagen – en de winstgevendheid te verhogen. Om te kunnen voldoen aan de Euro 6-norm voor uitstoot van schadelijke stoffen, zijn de Renault D-voertuigen uitgerust met een Extended SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction).

Configureer uw Renault Trucks D/D Wide

Efficiency begint bij de keuze van een Renault-truck die is afgestemd op uw specifieke toepassing. In een paar muisklikken kiest u het gewenste model, de aandrijflijn en het motorvermogen. Ook kunt u eenvoudig eventuele extra’s, packs en accessoires selecteren waarmee u uw truck personaliseert en helemaal op uw wens afstemt.

Samen werken
aan vooruitgang