Bluekens-Renault-Trucks-DT-High008

De Renault Trucks D

De Renault Trucks D is in alle opzichten een truck voor distributiewerk. Door het lage chassis, twee opstaptreden en handgrepen is een eenvoudige toegang gegarandeerd. Eenmaal achter het stuur heeft u optimaal zicht, essentieel voor werkzaamheden in druk verkeer. De Renault Trucks D is verkrijgbaar in drie cabineformaten en pk-vermogens van 210 tot 280 pk.

Bluekens-truck-en-bus-Renault-D-transparant

De Renault Trucks D Wide

De Renault Trucks D Wide is geschikt voor toepassingen waarbij u meer power nodig heeft. De truck is verkrijgbaar met pk-vermogens van 250 tot 430 pk. De Renault Trucks D Wide biedt de keus uit vier verschillende cabineformaten. Welke u ook kiest: u bent altijd verzekerd van optimaal zicht, zodat u uw werkzaamheden in de stad veilig kunt uitvoeren.

Dé truck voor transport in de stad

De Renault Trucks D en D Wide zijn perfecte voertuigen voor werkzaamheden in de stad. De Renault Trucks D en D Wide kenmerken zich door een korte draaicirkel, eenvoudig manoeuvreren en een compacte cabine waarmee u tot in de kleinste straten kunt komen. Met de ruime keuze aan asconfiguraties en opbouwmogelijkheden kunt u het voertuig naar uw wens samenstellen. Dat maakt de truck geschikt voor distributiewerk, koeltransport en afvalinzameling. De gezamenlijke Renault Trucks dealers in Nederland hebben een ruime voorraad compleet opgebouwde Renault Trucks D-bakwagens. De trucks zijn direct beschikbaar.

Direct instappen

Kunt u niet wachten op een op maat gemaakte Renault Truck? Bekijk de modellen die u morgen of zelfs vandaag nog kunt rijden.

Bluekens-Renault-Trucks-DT-High003

Omdat u een comfortabele werkplek verdient

Comfort onderweg verhoogt uw rij- en werkplezier. Het Comfort Plus pakket maakt de werkdag in uw Renault Trucks D of D Wide nog aangenamer en biedt u full options in luxe en comfort. In uw Global cabine (lange cabine) bent u onder andere verzekerd van een comfortabele chauffeursstoel, lederen stuurwiel en veel opbergruimte voor uw spullen.

Renault Trucks D road

Nieuwe look

De nieuwe generatie Renault Trucks D & D Wide heeft een nieuw design. Zo hebben de trucks een nieuwe bovengrille en 100% LED-koplampen in een C-vormige signatuur. Op de grille is een royale ruimte gereserveerd voor reclame voor uw bedrijf of organisatie.

De servicebeloften van Bluekens Truck en Bus

Maximale uptime gegarandeerd

Bluekens Truck en Bus zorgt ervoor dat u zich volledig op uw business kunt richten. Wij bieden u service- en onderhoudscontracten en financiering op maat. Dat geeft u de zekerheid van een goed onderhouden truck en maximale beschikbaarheid van uw materieel zodat u de ruimte heeft om te ondernemen.

Bekijk onze servicecontracten op maat

Service onderweg

Onze state-of-the-art werkplaatsen in Breda, Goes, Middelharnis, Oosterhout en Roosendaal zijn erop gericht om stilstand voor onderhoud tot een minimum te beperken. Gebeurt er onderweg iets? Met het servicenetwerk van 1150 servicepunten in Europa is Renault Trucks altijd dichtbij. Met de Non Stop Assistentie wordt u meteen geholpen. 

Bekijk Non Stop Assistentie

Wij denken met u mee

Alle service en diensten van Bluekens Truck en Bus zijn samengebracht in BlueCare. Met onze kennis, service en diensten willen wij uw nummer 1 partner zijn in oplossingen voor professionele mobiliteit. Of het nu gaat over nieuwe materieel, onderhoud, training of financiering: Bluekens Truck en Bus maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. 

Alle Bluekens diensten op een rij
Renault-Trucks-D-Wide-highway

Next level veiligheidsfeatures

  • Automatische bandenspanningscontrole (TPMS)
  • Waarschuwing als de chauffeur (onbedoeld) de rijstrook verlaat (Lane Departure Warning System)
  • Verkeersbordherkenning met snelheidsmeting

In de nieuwe generatie Renault Trucks D & D Wide zijn de instaphandgrepen en de positie van de achteruitkijkspiegels aangepast om het directe zicht te verbeteren. De nieuwe achteruitkijkspiegels zorgen voor beter zicht. Ook andere functies verbeteren de veiligheid. Zo zijn rond het voertuig sensoren en camera’s gemonteerd om de chauffeur te ondersteunen.

Renault-Trucks-D-interieur-2

Stel uw perfecte Renault Trucks D/D Wide samen

Efficiency begint bij de keuze van een Renault-truck die is afgestemd op uw specifieke toepassing. Wij adviseren over de beste truck voor uw werkzaamheden. Uiteraard kunt u uw truck helemaal naar uw wensen samenstellen en personaliseren.

Samen werken
aan vooruitgang