De APK is van groot belang voor de verkeersveiligheid

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht voor trucks, trailers en bedrijfswagens. Bluekens Truck en Bus is RDW erkend en mag APK-keuringen uitvoeren. Onze APK-keurmeesters weten precies waar ze uw truck, bedrijfswagen of trailer op moeten controleren zodat u bent verzekerd van trekkend en getrokken materieel waarmee u veilig kunt werken.

Bluekens-Bluecare-2020-117

Veilig transportmaterieel

Bij de APK-keuring controleren wij uw truck, trailer of bedrijfswagen op talloze punten die van invloed zijn op de verkeersveiligheid, de technische staat en het milieu. Alle bevindingen worden verzameld in een keuringsrapport. Aan de hand hiervan bespreken we welke reparaties moeten worden uitgevoerd om weer veilig op weg te kunnen, en wat overige aandachtspunten zijn. We doen alles in overleg met u, zodat u nooit met onverwachte kosten wordt geconfronteerd.

APK voor:

  • Trekkers
  • Bakwagens
  • Getrokken materieel
  • Bestelwagens

 

Plan een APK keuring in
Bluekens-Bluecare-2020-164

Totaalservice

Als officieel APK-keuringsstation werken we volgens de strengste veiligheidseisen. Onze vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis zijn voorzien van een eigen APK-straat voor trucks en trailers. Uiteraard kunt u de APK-keuring combineren met een onderhoudsbeurt of een van onze andere werkplaatsservices. Zo kunt u deze werkzaamheden efficiënt laten uitvoeren.

Bluekens-Bluecare-2020-126

Laadklepkeuring

Een laadklep heeft door het intensieve gebruik veel te verduren. Om een goede en veilige werking van de laadklep te garanderen, moet deze regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden. Ook is het verplicht om de laadklep jaarlijks te laten keuren. Bluekens Truck en Bus voert zowel het onderhoud als de jaarlijkse verplichte keuring uit.

Bluekens-tachograaf

Tachograafkeuring

Bluekens is ook het adres voor tachograafkeuring. Iedere twee jaar moet de tachograaf opnieuw geijkt worden. Maar ook wanneer bij een andere maat banden of wanneer de stroom eraf is geweest.

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op of kom langs.

615_2016_Rudi_van_Putten_001_wit
Rudi van Putten
Regiomanager After Sales Middelharnis, Goes en Roosendaal en ROO