Bluekens-low-opbouw-trailerservice-017

Technisch onderhoud en carrosserie service

Naast het verzorgen van technisch onderhoud aan bijvoorbeeld uw trailer, zoals het verzorgen van de APK of onderhoud aan remmen en assen, hebben wij ook gespecialiseerde monteurs voor onderhoud aan de opbouw. Het nalopen van laaddeuren, kisten, elektrische aansluitingen enzovoorts is bij ons in goede handen. Juist door de combinatie van onze services kunnen we alles in een keer doen: one-stop-shop.

Bluekens-low-opbouw-trailerservice-029

Het voorkomen van vervolgschade

Er zijn talloze voorbeelden van lichte schade die niet alleen cosmetisch zijn, maar door de aard van de beschadiging op termijn kunnen leiden tot vervolgschade. Denk aan plywood panelen waar waterinfiltratie tegengegaan moet worden. Ook de conditie van hang- en sluitwerk of stootrubbers zal goed moeten zijn. Het zijn de kleine aandachtspunten waar de specialisten van Bluekens Truck en Bus oog voor hebben en een passende oplossing.

Bluekens-low-opbouw-trailerservice-012
Bluekens-low-opbouw-trailerservice-008
Bluekens-low-opbouw-trailerservice-035
Bluekens-low-opbouw-trailerservice-032
Bluekens-low-opbouw-trailerservice-025
615_2019_Spuiterij_Breda_004

Schadeherstel en spuitwerk

Een visuele inspectie geeft inzicht in eventueel te vervangen onderdelen, en de reparaties die nodig zijn. Uiteraard brengen we u op de hoogte van de te verwachten kosten en de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. Daarbij kijken we ook naar onder meer elektrische componenten als verlichting in alle vormen: breedte- of  hoogte lichten et cetera.

Het bijwerken van de lak na reparatie is een van onze specialiteiten. In onze spuiterijen in Goes en Breda weten we hoe belangrijk uw huisstijl is. Op die manier blijft uw bedrijfswagen uw visitekaartje. 

Meer weten over hoe we dit aanpakken?

Neem contact met ons op en we informeren u graag.
Ton_Hamelink_002
Ton Hamelink
Regiomanager After Sales Oosterhout en Parts