24/7 ondersteuning, waar u ook bent

Gebeurt er onderweg iets? Dan kunt u terugvallen op een groot netwerk van servicepunten in Nederland en Europa. Daarnaast bieden we mobiele service om u snel te helpen bij een stranding. Zo biedt onze storingsdienst hulp bij pech, waar u ook bent. En niet alleen bij een calamiteit. Met onze mobiele service kunnen we ook bij u op locatie onderhoud uitvoeren.

Mobiele service bij u op locatie

Wij snappen hoe belangrijk uptime voor u is. Ook op het gebied van onderhoud willen we u ontlasten en zorgen voor maximale beschikbaarheid. Zo kunnen we desgewenst service bij u op locatie verzorgen. Onze technici komen dan bij u langs om ter plekke service en onderhoud te verrichten aan uw voertuigen. Dat scheelt u veel tijd: u hoeft met uw voertuigen immers niet naar de werkplaats te komen.

Volvo Action Service

Met Volvo Action Service kunt u bij een calamiteit onderweg met één druk op de knop hulp inschakelen in heel Europa. Ongeacht tijdstip en locatie. Dankzij het uitgebreide dealernetwerk van Volvo Trucks is er altijd hulp in de buurt.

Non Stop Assistentie

Kunt u onderweg niet verder met uw Renault-truck? Met de Non Stop Assistentie wordt u meteen geholpen. Een netwerk van experts staat 24/7 voor u klaar om ervoor te zorgen dat u binnen de kortste keren weer op weg kunt.

Wij zorgen ervoor dat u blijft rijden, waar u ook bent.

Bluekens-Truck-en-Bus-CHRISTIAN-DE-GRAAF
Christian de Graaf
ROO-specialist