Haal het maximale uit 
uw elektrische truck

Met de juiste service en ondersteuning haalt u het maximale rendement uit een elektrische truck. Bij Bluekens Truck en Bus is service onlosmakelijk verbonden met de levering van een elektrisch voertuig. Wij bieden u de ondersteuning om elektrisch transport een succesvol onderdeel te maken van uw dagelijkse logistieke operatie.

Lees meer

Advies over de 
laadinfrastructuur

We staan klaar om u te helpen met alles wat met opladen te maken heeft. Op basis van de specifieke inzet van een voertuig denken we mee over de meeste optimale oplossing. Kunt u de truck ’s nachts opladen of moet u overdag tussentijds laden? En hoe kunt u dat inpassen?

Neem contact op

Méér dan 10 jaar ervaring 
met elektromobiliteit

Bluekens Truck en Bus heeft al meer dan 10 jaar ervaring met elektrische voertuigen. Elektrisch is voor ons intussen vanzelfsprekend. We hebben alle kennis en expertise in huis om u te helpen bij een soepele transitie naar zero emissie transport en logistiek.

Meer over Zero Emission
Bluekens-truck-en-bus-Volvo-Electric-rijdend-over-brug-in-sneeuw-landschap

Tools voor optimale actieradius

We bieden services om de actieradius voor uw inzet te optimaliseren. 

Dat betekent dat u niet méér accu’s meeneemt dan u daadwerkelijk nodig heeft zodat er niet onnodig laadvermogen verloren gaat.

Bluekens-BlueCare-EV-Services-Volvo-Connect

 

Volvo Electric Range Simulator

We bieden u de tools om het optimale rendement uit het accupakket te halen. 

Zo krijgt u de beschikking over Volvo’s Electric Range Simulator, beschikbaar via het digitale klantenportal Volvo Connect. In de Range Simulator kunnen de route, belading, temperatuur en laad- en losgewichten per locatie worden ingegeven waarna het systeem berekent of de geplande route haalbaar is.

Naar Volvo Connect
Bluekens-Bluecare-2020-106

Service en onderhoud voor elektrische trucks

Speciale werkplaatsen

Bluekens Truck en Bus beschikt over speciaal ingerichte werkplaatsen voor service en onderhoud aan elektrische trucks. In onze werkplaatsen in Breda en Oosterhout werken we volgens NEN9140, de norm voor veilig werken aan elektrische installaties. 

Bluekens-truck-en-bus-Renault-D-ZE-kruising-header

Wagenparkbeheer voor elektrische fleets

Een hoge uptime is bepalend voor de resultaten van uw wagenpark. 

Met real-time monitoring houden we elektrische trucks continu in de gaten, bewaken we de status van essentiële onderdelen (zoals de accu) en kunnen we op precies het juiste moment onderhoud inplannen. 

Ons team streeft altijd naar het meest optimale resultaat: 100% uptime!

Meer weten?

Neem contact met ons op, onze specialisten beantwoorden al uw vragen.
Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks