Bluekens-Truck-en-Bus-lading-adri-en-zoon-yerseke
Bluekens-truck-en-bus-star
Adri & Zn is totaalleverancier van vis, schelp- en schaaldieren.

“We moeten erop kunnen vertrouwen dat wij de producten ultravers én koel kunnen afleveren bij onze klanten. Daarom is betrouwbaarheid bij ons één van de meest bepalende aspecten bij de aankoop van een nieuwe wagen en kiezen we onder andere voor Volvo”, aldus Van der Jagt.

Bluekens-Truck-en-Bus-volvo-fh-adri-en-zoon-detail

Hoeveel bespaart de Volvo FH I-Save?

“Met de Volvo FH uit 2019 zetten we een keurig brandstofverbruik van gemiddeld 25,42 liter op 100 km neer. Daar waren we al over te spreken, maar we zien dat het in de combinatie met I-Save en de speciale fleetsoftware die Volvo Trucks biedt toch weer zuiniger kan.

Zo behalen we met de Volvo FH 460 met I-Save een verbruik van 23,08 liter op 100 km. En met de nieuwste truck (de Volvo FH I-Save met FuelECO+ uit 2021, red.) zelfs een verbruik van maar 22,12 liter op 100 km. Dat is echt heel goed en bespaart ons niet alleen brandstofkosten, maar ook een hoop CO2”, verklaart Van der Jagt.

Bekijk de Volvo FH I-Save
Bluekens-aflevering-adri-en-zoon-goes

Uitgebreide afleverinstructie van Bluekens Truck en Bus

Voor de aankoop van een nieuwe Volvo-truck wordt Adri & Zn voorgelicht door Bluekens Truck en Bus. “We hebben met hen een goede relatie en vertrouwen op het kundige advies. Zij zoeken steeds naar de passende configuratie met passende opties.”

Bluekens-aflevering-adri-en-zoon-goes-2

Veilig onderweg

Bij Adri & Zn waren zuinigheid en betrouwbaarheid niet de enige redenen om te kiezen voor de nieuwe Volvo-truck. De truck werd uitgerust met alle mogelijke veiligheidsfeatures; van Volvo Dynamic Steering tot Adaptive Cruise Control en een dode hoek assistent. “Al deze features zorgen ervoor dat het rijden nog veiliger wordt.”
 

Code-95 Training

Zodra de chauffeur twee maanden met de nieuwe truck heeft gereden, verzorgt Volvo nog een vervolgcursus. “Dat is een cursus van een volledige dag, die ook voor Code 95 meetelt, waarin de hele wagen en alle functies met het juiste wijze van gebruik worden besproken.”

Bekijk ons trainingsaanbod
Bluekens-Truck-en-Bus-volvo-fh-adri-en-zoon-in-haven

Bespaar brandstof met Bluekens Truck en Bus

Veiliger én tegelijk zuiniger rijden wordt binnen het bedrijf zeker gestimuleerd. Van der Jagt hangt iedere maand een lijstje op met de verbruikcijfers per chauffeur en het bijbehorende rijcijfer.

Bluekens-Truck-en-Bus-sjaak-van-der-jagt-adri-en-zoon

Adri & Zn

Bluekens-truck-en-bus-location Yerseke

Het groene karakter van de Volvo-trucks sluit perfect aan bij de duurzame bedrijfsvoering van Adri & Zn, stelt Van der Jagt. 

“We zijn een paar jaar geleden verhuisd naar een nieuw pand, dat onder BREEAM is gebouwd; dé certificeringsmethode voor een duurzaam gebouwde omgeving. Als bedrijf moeten en willen we onze ecologische footprint steeds verder reduceren. Het is niet meer dan logisch dat we dan ook kritisch kijken naar hoe we onze vrachten zo zuinig mogelijk kunnen vervoeren. De nieuwe truck van Volvo is nóg zuiniger dan we al gewend waren. Zo zetten we ten opzichte van eerdere modellen nog een serieuze stap in de brandstofreductie.”

Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks