Renault Master Renault Trafic Wou_Ma
De aanschaf van de eerste Renault Bedrijfswagens was voor Wou-Ma een mooie gelegenheid om flink uit te pakken.

De nieuwe Renault Trafic en Renault Master combineren functionaliteit met een state-of-the-art uitstraling. De voertuigen zijn geleverd door Bluekens Truck en Bus Roosendaal.

Renault Master met veel trekvermogen

Wou-Ma uit Dinteloord wordt gerund door vader Corné en zoon Wouter Schijvenaars. "Mijn vader rijdt met een aanhanger met een graafmachine naar zijn klussen toe”, vertelt Wouter. “Daarom hebben we gekozen voor een Renault Master in dubbellucht uitvoering met achterwielaandrijving en 3.500 kg trekvermogen.”

Bekijk de Renault Master

Compacte Renault Trafic

“Ik heb vooral een voertuig nodig waarmee ik van en naar mijn projecten kan rijden en gereedschap kan meenemen”, vervolgt Wouter. “Daarvoor is de Renault Trafic ruim voldoende. Ook is er een dieseltank van 200 liter ingebouwd in de laadruimte waarmee ik op locatie mijn machines kan aftanken.”

Bekijk de Renault Trafic
Renault Bedrijfswagens Wou_Ma

Spuitwerk tot in de kleinste details

Beide bussen zijn gespoten in de spuiterij van Bluekens Truck en Bus in Breda. Over letterlijk elk detail is nagedacht. Zo zijn bij de Trafic zelfs de remklauwen meegespoten in de kenmerkende huisstijl van Wou-Ma. Als finishing touch is de Trafic uitgerust met zwarte velgen. ASH Carrosserie heeft de bussen voorzien van sidebars, een dakventilator, zonneklep, LED-flitsers in de grille en op de achterdeuren en LED-verlichting in de laadruimte.

Bekijk onze spuiterij

‘Hiermee kunnen we jaren vooruit’

Aan de inrichting en aankleding van de Renault Trafic en Renault Master is veel aandacht besteed. “Mijn vorige bus kwam uit 2007 dus dat geeft wel aan dat bussen bij ons jaren meegaan. We wilden echt iets moois neerzetten waarmee we jaren vooruit kunnen en dat is gelukt. De Renault Trafic heb ik helemaal naar mijn zin samengesteld en ook de Renault Master voor mijn vader heb ik mogen samenstellen.”

Renault Master_Wou_Ma

Onderhoud bij Bluekens

Wouter Schijvenaars is zeer tevreden over het eindresultaat. “Dit zijn echt bussen waar je naar blijft kijken als ze voorbijkomen. Wat goed is, moet natuurlijk ook goed blijven. Daarom gaan we het onderhoud laten uitvoeren bij Bluekens Truck en Bus Roosendaal.”

Maak kennis met onze service

Over Wou-Ma

Wou-Ma uit Dinteloord wordt gerund door vader Corné en zoon Wouter Schijvenaars. “Ik doe veel grondwerk voor particulieren, gemeenten en bedrijven”, vertelt Wouter. “Mijn vader Corné werkt veelal voor opdrachtgevers die zich bezighouden met onderhoud aan en het vernieuwen van gas- en waterleidingen. Ook bieden we 24/7 service voor rioolontstopping.”

Ook interesse in een Renault Bedrijfswagen?

Ik help u graag!
Wesley_Aaldijk
Wesley Aaldijk
Verkoopadviseur Renault Lichte Bedrijfswagens