J_van_Gils_Transport_Renault_Trucks_T_EVO
Bluekens-truck-en-bus-star
J. van Gils Transport verzorgt internationaal tanktransport.

“We doen graag iets extra’s voor onze chauffeurs”, zegt eigenaar Jeffrey van Gils. “Het nieuwe model Renault Trucks T heeft weer net wat meer comfort in vergelijking met de vorige generatie. Denk aan een luxe chauffeursstoel, meer opbergruimte en de verstelbare stuurkolom, zodat de chauffeur zelf zijn ideale rijpositie kan instellen.”

Renault_Trucks_T_EVO_J_van_Gils_Transport

NIET VOOR NIETS EVOLUTION

Van Gils is zeer enthousiast over het nieuwe model Renault Trucks T. “Toen ik de Renault Trucks T EVO zag, was ik meteen overtuigd. EVO staat niet voor niets voor Evolution. Of het nu gaat om uitstraling, comfort of verbruik: in alle opzichten is het nieuwe model een stap vooruit.”

BEKIJK DE RENAULT TRUCKS T
bluekens_renault_t_v_Gils_Transport_Moerdijk-3

Spuiterij geeft truck een onderscheidende look

Van Gils vindt het ook belangrijk dat een truck er netjes en strak uitziet. “Voor een echt onderscheidende look ten opzichte van onze andere trucks hebben we gekozen voor een spoilerpakket. De spuiterij van Bluekens Truck en Bus in Goes heeft diverse delen gespoten, waaronder de onderbumper, instapbakken en de demperplaat. Daardoor springt deze truck er in ons wagenpark uit qua uitstraling.”

Ga naar onze spuiterij
Renault_Trucks_T_EVO_J_van_Gils_Transport_header

Zuinig onderweg

De Renault Trucks T EVO 440 4x2-trekker is uitgerust met een zuinige 13-liter motor. Daarnaast heeft de truck allerlei functies om brandstof te besparen, zoals de voorspellende cruise control Optivision en Eco Cruise Control met Optiroll (uitrolmodus), voor een optimale balans tussen verbruik en gemiddelde snelheid. “Het resultaat zien we duidelijk in de praktijk”, zegt Van Gils. “Deze truck scoort met een verbruik van 1 op 4,5 uitstekend qua zuinigheid.”

Ook brandstof besparen?

Bekijk onze tips
bluekens_v_Gils_Transport_Moerdijk-016

‘Bluekens staat voor ons klaar’

J. van Gils Transport heeft nu zes Renault-trucks in de vloot. “We rijden al jaren met Renault-trucks en dat bevalt goed. Het zijn kwalitatief goede trucks en ook de samenwerking met Bluekens Truck en Bus verloopt uitstekend en naar volle tevredenheid. Het is een dealer die voor ons klaarstaat als dat nodig is en met je meedenkt. De flexibiliteit die ze toonden rond de aanschaf van onze nieuwe Renault-truck is daar een goed voorbeeld van.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons aanbod
bluekens_renault_t_v_Gils_Transport_Moerdijk-2

J. van Gils Transport

Bluekens-truck-en-bus-location Made

Met de ingebruikname van de Renault Trucks T EVO bestaat het wagenpark van J. van Gils Transport uit tien trucks.

“Alles wat vloeibaar is rijden wij”, zegt Van Gils. “We doen nationaal en internationaal transport voor een aantal vaste opdrachtgevers. We hebben een paar trucks die uitsluitend in Nederland rijden. Ik ook, ik doe alleen binnenland. De andere jongens gaan naar België, Duitsland, Frankrijk en soms ook Italië en Polen.”

Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks