Bluekens-Truck-en-Bus-Schellekens_Dongen-002
Bluekens-truck-en-bus-star
Schellekens Totaalprojecten is sinds 1979 actief op het gebied van grond-, graaf- en bestratingswerken.

“De Renault-truck zetten we in voor het vervoer van onze tractoren, minishovels en minikranen. Voor een goede gewichtsverdeling hebben we gekozen voor een drie-asser. Onze machines zijn niet heel zwaar, maar hebben wel veel volume. Voor ons is daarom een lange laadbak belangrijk. Bij deze truck hebben we een netto laadlengte van 8,5 meter. De open laadbak heeft neerklapbare zijborden zodat we er ook makkelijk pallets met materialen op kunnen zetten, zoals klinkers.”

Bluekens-Truck-en-Bus-Schellekens_Dongen-004

‘Keuze voor de goede service van Bluekens’

“Renault biedt een goede kwaliteit voor een prima prijs, maar deze truck hebben we vooral gekocht vanwege de goede service van Bluekens. Een truck koop ik vooral op basis van de service die de dealer verleent en Bluekens is een bedrijf waar ik veel vertrouwen in heb. We hebben nu Renault Masters in ons wagenpark en in het verleden hebben we ook al Renault-trucks gehad, dus we kennen Bluekens al langer.

Uit ervaring weet ik dat Bluekens voor je klaarstaat als het nodig is. Ze weten van aanpakken en zijn oplossingsgericht. En, ook heel belangrijk, als iets gerepareerd is, dan is het ook echt gerepareerd. Bluekens levert kwaliteit.”

Bekijk onze services
Bluekens-Truck-en-Bus_Schellekens_Dongen-009

Stil, soepel en zuinig

Er is veel aandacht besteed aan veiligheid en goed zicht voor de chauffeur. Zo is de truck voorzien van dodehoekcamera en achteruitrijcamera, een achteruitrijsignaal, LED-zwaailampen, flitslampen voor en achter en vier verstralers die naar achter schijnen bij het achteruit rijden. “De chauffeurs zijn zeer tevreden over het rijcomfort”, zegt Schellekens. “De truck rijdt bijzonder soepel, is stil en zuinig in verbruik. Ik kreeg al de vraag wanneer de volgende Renault-trucks komen.”

Bekijk de Renault Trucks T
Bluekens-Truck-en-Bus-Schellekens_Dongen-006

Huren van extra capaciteit

Het wagenpark van Schellekens Totaalonderhoud bestaat uit twee bedrijfswagens en drie trucks. Schellekens laat onderhoud uitvoeren bij onze vestiging Oosterhout. “Bluekens biedt ons alle services die we nodig hebben voor ons wagenpark. Naast de levering van nieuwe bedrijfswagens en trucks en het onderhoud huren we bij Bluekens ook wel eens een truck als we in drukke tijden extra capaciteit nodig hebben. Ideaal dat dat allemaal bij één partij kan.”

Bekijk onze verhuurvloot
Bluekens-Truck-en-Bus-Schellekens_Dongen-014

Schellekens Totaalprojecten

Bluekens-truck-en-bus-location Dongen

“Wij zijn als aannemersbedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van precisiegrondwerk in beperkte ruimtes”, zegt Schellekens. 

“Denk aan de aanleg van een teeltvloer voor een plantenkweker en containervelden in de boomteelt. De (glas)tuinbouw is onze corebusiness. In deze sector verrichten wij 80% van onze werkzaamheden. We voeren werkzaamheden uit in heel Europa, al ligt de nadruk op Nederland en België. Daarnaast leggen we sportvelden en paardenbakken en tuinen aan en houden we ons bezig met terreinverharding.”