615_2021_Vissers_Petfood_Hoogerheide-009
Bluekens-truck-en-bus-star
Vissers Petfood in Hoogerheide is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van diepgevroren vers vlees en droogvoeding voor honden en katten. Vissers Petfood belevert 275 dierenspeciaalzaken in Nederland en België.

“Vanuit ons eigen vrieshuis en opslag bezorgen wij onze producten”, zegt eigenaar Pierre Vissers. “Daarvoor zetten we zes Renault Masters in die zijn voorzien van een koel-vriesinrichting met een flexibel tussenschot. Daardoor heeft de laadruimte twee flexibel indeelbare compartimenten waarin we de temperatuur afzonderlijk kunnen regelen: een vriesgedeelte waar we producten tot -20° kunnen vervoeren en een gedeelte voor andere producten. Zo kunnen we met één voertuig zowel diepgevroren vlees als niet gekoelde producten bezorgen.”

bluekens_Vissers_Petfood_Hoogerheide-014

Blindelings vertrouwen in Bluekens

“We rijden al jaren met de Renault Masters en daar zijn we zeer tevreden over. Het is een robuust, betrouwbaar en wendbaar voertuig. Het was voor ons een abc’tje dat we voor de vervanging van een aantal voertuigen weer zouden kiezen voor de Renault Master. Dat heeft ook voor een belangrijk deel te maken met de service van Bluekens Truck en Bus Roosendaal.

bluekens_Vissers_Petfood_Hoogerheide-005

Nieuwe functies

Vissers is zeer te spreken over de nieuwe functies van de Renault Master Red EDITION. “Wat ons bijvoorbeeld positief opvalt bij het nieuwe model zijn de achteruitrijcamera en de parkeersensoren. We komen zeer geregeld bij winkels waar je als chauffeur niet veel ruimte hebt en dan zijn dit handige extra functies die bijdragen aan de veiligheid voor zowel de chauffeur als omstanders. Verder zijn alle goede punten behouden, zoals het feit dat je de achterdeuren volledig tot 270° kunt openklappen wat echt handig is bij het laden en lossen, en dat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”

Bekijk de Renault Master
615_2021_Vissers_Petfood_Hoogerheide-011

Vissers Petfood

Bluekens-truck-en-bus-location Hoogerheide

“In 2008 zijn we begonnen met Vissers Petfood”, zegt Vissers. “Maar in onze familie zijn we al ruim 130 jaar bezig met dieren. Mijn overgrootvader had al in 1890 een zaak in vogelvoer en levende vogels. In de generaties daarna is het bedrijf steeds van vader op zoon overgegaan en uitgebouwd. Nu hebben we een eigen dierenspeciaalzaak en een dierenartspraktijk in Hoogerheide, Vissers Petshop en Vissers Petcare, en sinds 2008 dus een groothandel onder de naam Vissers Petfood.”

Bluekens-truck-en-bus-Jan_Hagens
Jan Hagens
Verkoopleider Renault Trucks