Waarom J&W Bouwpartners kiest voor de Renault Trucks C en Bluekens Truck en Bus

J&W Bouwpartners heeft zijn eerste truck in gebruik genomen. Het bedrijf uit Wouwse Plantage koos na een uitvoerige oriëntatie voor een Renault Trucks C 430 8x2 met HIAB-autolaadkraan. Het feit dat de truck naar de wensen van J&W Bouwpartners kon worden gespecificeerd en de goede begeleiding door onze accountmanager waren doorslaggevende redenen om voor een Renault-truck te kiezen.

615_2022_J&W_Bouwpartners_WouwsePlantage-006
Bluekens-truck-en-bus-star
J&W Bouwpartners is een bouwmaterialengroothandel voor professionals in de bouw.

“De bouwmaterialen die we vervoeren, variëren nogal qua gewicht en afmeting. Dat loopt uiteen van zware pallets golfplaten en balkenhout tot EPS-isolatie, wat bijna niets weegt. Op advies van de specialisten van Bluekens Truck en Bus en Renault Trucks hebben we gekozen voor een 8x2-asconfiguratie. Daardoor hoeven we bij het laden minder rekening te houden met wat waar komt te staan en kunnen we bij het bezorgen een logische route rijden, in plaats van de routeplanning baseren op de lading.”

615_2022_J&W_Bouwpartners_WouwsePlantage-018

Distributie van bouwmaterialen

J&W Bouwpartners zet de truck in voor distributie van bouwmaterialen. “Aangezien we geen vergelijkingsmateriaal hadden, begin je zo’n traject met heel veel vragen. Juist dan heb je behoefte aan een dealer die met je meedenkt en adviseert. Bluekens Truck en Bus en Renault Trucks hebben dat uitstekend ingevuld. Zo kregen we de kans om met een Renault (demo)truck te rijden, tot enthousiasme van de chauffeur. Dat, in combinatie met het advies en de uitstekende ondersteuning van Bluekens Truck en Bus gaven uiteindelijk de doorslag om voor een Renault-truck te kiezen.”

615_2022_J&W_Bouwpartners_WouwsePlantage-015

Uitstraling en comfort

De Renault Trucks C combineert kracht met uitstraling en comfort. Voor optimale wendbaarheid en een korte draaicirkel zijn drie van de vier assen gestuurd. Verder is de truck voorzien van Optidriver XTREM (versterkte versnellingsbak) en een versterkt chassis, luchtgeveerde cabine, Roadpad+ met TomTom trucknavigatie en extra verlichting op het dak en camera’s voor optimaal zicht. AVT uit Roosendaal verzorgde de opbouw van de open laadbak en de 18 tonmeter HIAB-autolaadkraan.

Bekijk de Renault Trucks C

“De afstemming tussen alle partijen was goed, we zijn in het hele traject goed meegenomen. Tijdens de opbouw zijn we bijvoorbeeld uitgenodigd om een keer te komen kijken. Onze chauffeur, die ook nauw betrokken was bij de samenstelling van de truck, is net als ik echt trots op het eindresultaat. Het is een truck met uitstraling, mede door het spuitwerk in onze kleurstelling. Dat is verzorgd door de spuiterij van Bluekens in Goes.”

Ga naar onze spuiterij
615_2022_J&W_Bouwpartners_WouwsePlantage-012

J&W Bouwpartners

Bluekens-truck-en-bus-location Wouwse Plantage

J&W Bouwpartners is onderdeel van BouwPartner, een landelijke formule van zelfstandige groothandels.

“Afnemers zijn voornamelijk bouwbedrijven, klusbedrijven, zzp’ers en hoveniers. Onze focus ligt op ruwe bouwmaterialen, zoals stenen, pannen, hout, isolatie, bouwmaterialen voor de agrarische sector en tuinproducten, zoals sierbestrating, tuinhout en overkappingen. Daarnaast hebben we veel andere producten in ons assortiment, van sanitair tot tegels, kozijnen, deuren en gereedschap.”

Bluekens-truck-en-bus-Jan_Hagens
Jan Hagens
Verkoopleider Renault Trucks