03-2020_Infra_Works.jpg
Bluekens-truck-en-bus-star
Infra Koeriers en Agro Koeriers bedient opdrachtgevers in West-Europa.

“In alles wat wij doen staat betrouwbaarheid centraal”, vertelt eigenaar Frans van der Graaf. “Voertuigen zijn daarbij een belangrijke schakel. Mede daarom kiezen we voor de Renault Master en Bluekens Truck en Bus. Zij begrijpen wat wij nodig hebben. Door de persoonlijke aandacht voel je je bij Bluekens echt welkom als klant.”

615_2020_Infra_Koeriers_Tholen_009

Hoog comfort

Infra Koeriers en Agro Koeriers kiest vol overtuiging voor de Renault Master. “We hebben er nu twee in onze vloot. Het zijn betrouwbare voertuigen met een hoog comfortniveau, wat ook belangrijk is aangezien onze chauffeurs de hele dag in de auto zitten. De nieuwe Renault Master biedt bovendien aanvullende systemen die het werk voor onze mensen onderweg makkelijker maken, zoals Permanent Rear View, een dodehoek waarschuwingssysteem en parkeerhulp.”

bluekens_Infra_Koeriers_Tholen_003

Bluekens levert maatwerk

“Het hele traject rond onze nieuwe Renault Master Red EDITION gesloten bestelwagen is een goed voorbeeld van de persoonlijke aandacht die Bluekens geeft. Aan het begin van het traject hebben ze zich eerst verdiept in onze behoefte: waar ga je het voertuig voor inzetten en hoe kunnen we daar het beste voertuig voor leveren? Op basis daarvan zijn ze de Renault Master gaan specificeren. Tijdens het traject hielden ze ons continu op de hoogte. De verkoper kwam persoonlijk langs om de voortgang te bespreken. De klantgerichte en accurate werkwijze is tekenend voor Bluekens Truck en Bus.”

Ontdek onze bestelwagenservice
bluekens_Infra_Koeriers_Tholen_016

Infra Koeriers en Agro Koeriers

Bluekens-truck-en-bus-location Bergen op Zoom en Tholen

Een enveloppe met stukken waar de rechtbank met spoed op wacht. Industriële pompen en afsluiters voor schepen. Of monsters van gewassen die naar een onderzoekslaboratorium moeten. Infra Koeriers en Agro Koeriers vervoert het allemaal met evenveel toewijding.

“Met Infra Koeriers en Agro Koeriers zijn we actief voor de branches business, medical, industrial en de agrarische sector”, zegt Van der Graaf. We zijn gespecialiseerd in spoedzendingen. Ons motto is niet voor niets: ‘Als morgen bezorgen te laat is!’. Dit geeft precies aan waar wij voor staan. Als bezorging vandaag nog kan, zullen we echt niet wachten tot morgen.”

Bluekens-truck-en-bus-Jan_Hagens
Jan Hagens
Verkoopleider Renault Trucks