Renault Trucks Nederland introduceert packs, zgn. voordeelpakketten voor haar distributie en lange afstand trucks om in navolging van de standaard 3 jaar garantie het totaalconcept ‘zorgeloos ondernemen’ voor transporteurs nog completer te maken.

“De gedachte er achter is simpel en transparant”, aldus Jerome Berthelet, Managing Director van Renault Trucks Nederland. “Dit aanbod is een logisch vervolg op onze standaard 3 jaar garantie, uniek in de Nederlandse markt. Ontzorgen en daarmee bijdragen aan zorgeloos ondernemen is voor Renault Trucks een belangrijk doel. Iedere transportondernemer, van klein tot groot, wil zich kunnen focussen op het leveren van transport in de breedste zin van het woord. En wij kunnen ze op deze manier daarin van A tot Z ondersteunen. Op een duidelijke en transparante manier. What you see is what you get!”

Aanvullende packs

Wanneer er een nieuw model T of T High, D of D Wide wordt aangeschaft kan er tegen een vast en voordelig tarief gekozen worden voor een aanvullend pack per model wat aansluit bij de specifieke behoefte van de klant en het inzetgebied van de truck. 

T-Line 2020

Binnen het T-Line 2020 segment kan er gekozen worden uit 3 verschillende packs:

1) Het Comfort Plus pakket met o.a. automatische airconditioning, cabineverlichting (nacht + indirect), koelkast, luchtgeveerde cabine, LCD afstandsbediening bij het bed, lederen bekleding, luxe chauffeursstoel, luchtgeveerde bijrijdersstoel easy access, touchscreen multimediascherm en Roadpad+ met TomTom Trucknavigatie en DAB+ radio.

2) Het Fuel Economic pakket met o.a. speciale Fuel Eco instellingen voor een extra brandstofbesparing tot 3%, bandenspanningscontrole (TPMS), een geïntegreerde bumperspoiler, zij-skirts met extenders, Optivision map based en Optifleet Check fleetmanagement.

3) Het Safety Max pakket met o.a. extra bochtenverlichting, koplampsproeiers, Adaptive Cruise Control, Xenon koplampen en LED achterlichten.

D-Line 2020

De D-Line modellen 2020, D 2.1 en D Wide, hebben een eigen Comfort Plus pakket met o.a. 185 Ah accu’s, achteruit-rijsignaal, een global cabine (lange cabine), mistlampen voor, Comfort chauffeursstoel, opbergruimte op de motortunnel + lade, smartphone houder en een lederen stuurwiel.

Iedere ondernemer kan de al zeer compleet gespecificeerde T- en D-Line 2020 trucks nog completer maken. En hierdoor eenvoudig sturen op een lager brandstofverbruik, veiliger transport en efficiënter werken of een verhoogd chauffeurscomfort. 

3 jaar garantie én meer comfort

Met dit complete en unieke aanbod wat bestaat uit standaard drie jaar volledige garantie op alle nieuwe, completere en verbeterde 2020 modellen en de voordelige aanvullende packs biedt Renault Trucks transparantie en duidelijkheid. En chauffeurs ervaren een verhoogd (werk)comfort. Het professionele dealernetwerk en een nog gunstigere total cost of ownership (TCO) maken het plaatje compleet zodat zonder zorgen ondernemen een feit is.
 

Meer weten?


Neem contact op met Bluekens Truck en Bus

pb-5-jaar-garantie-570.jpg