Vragen over het interieur van de Volvo FH?

Ik en mijn collega's helpen u graag.
Bluekens-truck-en-bus-Peter-Bakker
Peter Bakker
Verkoop Volvo Trucks

In de cabine van de Volvo FH draait alles om het comfort voor de chauffeur.

Het state-of-the-art interieur van de nieuwe Volvo FH zorgt voor een productieve en prettige werkdag en biedt een comfortabele plek om te rusten en te relaxen. Maak kennis met alle innovaties die het leven onderweg nog aangenamer maken.

bluekens-volvo-fh-interieur

Stel eenvoudig de ideale rijpositie in

Een ergonomische rijpositie is essentieel om veilig en gezond te werken. Een goede zitpositie voorkomt lichamelijke klachten en draagt bij aan een prettige werkdag. Met de kantelbare stuurkolom en het verstelbare stuur kan de chauffeur eenvoudig de favoriete positie instellen. 

bluekens-volvo-fh-interieur-display-chauffeur

Alles binnen handbereik

In de cabine van de Volvo FH zijn alle bedieningselementen binnen handbereik en is essentiële informatie in één oogopslag zichtbaar. Onderweg kunt u op het volledig digitale instrumentendisplay eenvoudig de informatie kiezen die u wilt zien. Een optioneel 9-inch secundair display biedt infotainment, navigatiehulp, transportinformatie en camerabeelden van wat er rondom de truck gebeurt.

bluekens-volvo-fh-interieur-bed-cabine

Comfortabel bed voor een goede nachtrust

Een breed en comfortabel bed met een pocketveringmatras of een premium schuimmatras is de basis voor een goede nachtrust. Staat uw truck op een helling geparkeerd? Dan kunt u het bed aanpassen om het slaapcomfort verder te verbeteren. En als u op klaarlichte dag wilt rusten, trekt u gewoon de verduisteringsgordijnen dicht.

Optimaal zicht vanuit de cabine van de Volvo FH

Royale ramen, spiegels met een doordacht ontwerp. De Volvo FH biedt uitstekend zicht. Bovendien kunt u wel acht camera's toevoegen, zoals een dodehoekcamera aan de passagierszijde. Deze is geplaatst in de achteruitkijkspiegel en geeft camerabeelden weer in het secundaire display. Zo blijft u goed op de hoogte van de verkeerssituatie, uw truck en uw lading.

De Volvo FH biedt onovertroffen rijcomfort

De automatisch schakelende I-Shift-versnellingsbak maakt het rijden eenvoudiger, veiliger en comfortabeler. Daarnaast zijn er allerlei opties om het rij- en werkcomfort verder te verhogen. Bijvoorbeeld met het elektronisch geregelde stuurbekrachtigingssysteem Volvo Dynamic Steering en de geïntegreerde standairco I-ParkCool, dat onder alle omstandigheden zorgt voor een aangenaam klimaat in de cabine.

bluekens-volvo-fh-interieur-koelkast

Volvo FH Cabines

Een comfortabele cabine is een must als u de hele week onderweg bent. U kunt kiezen uit vijf verschillende cabinegroottes. 

Ongeacht welke van de vijf Volvo FH-cabines u kiest: u heeft voldoende ruimte voor uw spullen. U krijgt volledige stahoogte, veel opbergruimte en een of twee bedden. Het interieur van de Volvo FH is voorzien van een nieuwe afwerking van topniveau.

Het interieur van de nieuwe Volvo FH in beeld

Bluekens-Volvo-FH-detail-20190516_0007
bluekens-volvo-fh-cabine-interieur
bluekens-volvo-fh-bed
bluekens-volvo-fh-op-weg-brug
bluekens-volvo-fh-onderweg

Volvo FH accessoires

Richt uw werkplek naar wens in met Volvo FH accessoires. Met de verschillende mogelijkheden kunt u niet alleen uw truck een nieuwe uitstraling geven, maar ze zijn ook innovatief en praktisch. Met de juiste accessoires verbruikt u minder brandstof of kunt u efficiënter werken. Naast nuttige accessoires kunt u ook comfort en gemak toevoegen aan uw werkplek. Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op, dan kijken we welke accessoires het beste bij u passen! 

accessories-dakbalken

Dakbalken

Op de dakbalken kunnen accessoires worden gemonteerd, zoals zwaailichten, verstralers en luchthoorns. 

Eigenschappen

  • Flexibele montage van diverse accessoires
  • Kunnen tot wel 10 kg dragen
volvo-fh-accessories-vuilgeleiders

Vuilgeleiders

Vuilgeleiders voor het schoonhouden van de handgrepen van de portieren. De vuilgeleiders worden als set geleverd.

Eigenschappen

  • Voorkomt vuil aan de zijkanten van cabine
  • Kunnen worden gespoten in de kleur van de cabine
volvo-fh-accessories-koelkast-in-la-onder-het-bed

Koelkast 33 liter

De koelkast is uitgerust met verlichting, automatische temperatuurregeling en accucontrole en beschikt over uitstekende koeleigenschappen.

Eigenschappen

  • Binnen handbereik: in lade onder het laagste bed
  • Nuttige diepvriesfunctie
volvo-fh-accessories-air-flow-dakspoiler

Dakspoiler

De dakspoiler is onderdeel van het Airflow-systeem. Het systeem is ontwikkeld voor brandstofbesparing.

Eigenschappen 

  • Brandstofbesparing mogelijk tot 10%
  • Lagere emissies

Vragen over het interieur van de Volvo FH?

Ik en mijn collega's helpen u graag.
Bluekens-truck-en-bus-Peter-Bakker
Peter Bakker
Verkoop Volvo Trucks