Meer weten over de Volvo FH cabine?

Ik en mijn collega's helpen u graag.
Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks

Onderweg in een comfortabele cabine die voelt als thuis

Overnacht u vaak in uw truck of wilt u een comfortabele cabine met veel ruimte? De Volvo FH-cabine biedt een aangename werkplek en ongeëvenaard comfort. U kunt kiezen uit vijf cabineformaten. Ze bieden allemaal voldoende ruimte voor u en uw spullen. U krijgt volledige stahoogte, veel opbergruimte en een of twee bedden.

bluekens-volvo-fh-chauffeur-interieur-display

Handen op het stuur, ogen op de weg

Het dashboard in de Volvo FH is ontworpen om uw handen op het stuur en uw ogen op de weg te kunnen houden. 

De meeste functies kunt u aansturen met de bedieningselementen op het stuur. U krijgt de volledige controle over alles wat u nodig heeft om het werk goed te doen.

 Het dashboard is volledig digitaal. Het 9-inch secundaire display geeft u controle over truckfuncties, zoals de maximaal acht camera's en apps. En met spraakbesturing in de cabine van de Volvo FH heeft u volop assistentie.

Vijf cabine's: van slaapcabine tot de extra ruime Globetrotter XXL

Slaapcabine

De slaapcabine biedt een comfortabele slaapgelegenheid voor één persoon. De slaapcabine heeft een binnenhoogte van 171 cm (162 cm op de motortunnel).

Lage slaapcabine

De lage slaapcabine biedt door het verlaagde dak en de cabinevering extra laadruimte boven de cabine. De lage slaapcabine heeft een binnenhoogte 147 cm (138 cm boven de motortunnel)

Globetrotter-cabine

Globetrotter-cabine biedt een comfortabele slaapgelegenheid voor één of twee personen. De Globetrotter-cabine heeft een binnenhoogte van 205 cm (196 cm op de motortunnel).

Globetrotter XL

Globetrotter XL met comfortabele slaapgelegenheid voor één of twee personen. De binnenhoogte van de Globetrotter XL-cabine is 220 cm (211 cm op de motortunnel).

Globetrotter XXL

De Globetrotter XXL-cabine is de ruimste keuze. Deze cabine heeft een stahoogte van 220 cm (211 cm op de motortunnel) en is in vergelijking met de XL voorzien van een breder bed.

bluekens-volvo-fh-interieur-chauffeur-muziek

Globetrotter XL: als u meer ruimte wilt

Als ruimte prioriteit heeft, kunt u kiezen voor de Globetrotter XL-cabine. 

Met een stahoogte van 220 cm is de Globetrotter XL-cabine zeer ruim. Chauffeurs die meerdere nachten weg zijn kunnen dankzij de uitgebreide opbergmogelijkheden meer persoonlijke bezittingen meenemen. Het comfortabele bed biedt alles voor een goede nachtrust, waardoor u uitgerust weer achter het stuur kruipt.

Goed uitrusten is belangrijk om veilig te kunnen werken. Een geïsoleerde cabine en verduisteringsgordijnen zorgen ervoor dat u ongestoord slaapt. Het klimaatsysteem kan worden uitgerust met de geïntegreerde standkoeling I-ParkCool, om de hele nacht een perfecte temperatuur te behouden.

bluekens-volvo-fh-pauze

Globetrotter XXL: de ruimste keuze

De Globetrotter XXL-cabine is de ruimste cabine en is het ideale thuis voor chauffeurs in het internationaal transport. In deze cabine heeft u als chauffeur nog meer leefruimte en opbergruimte. De achterwand van een bestaande XL-cabine is 25 centimeter naar achteren verplaatst. De XXL-cabine voegt 600 liter extra volume toe aan de leefomgeving van de chauffeur en biedt een comfortabel bed. Het bed is 25 centimeter breder en 13 centimeter langer dan dat van de XL-cabine. De opbergbakken onder het bed zijn elk 50 liter groter.

Meer weten over de Volvo FH cabine?

Ik en mijn collega's helpen u graag.
Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks