07-2021 Van Overveld nieuwe model FH
Roosendaal

En dat is 20! Nieuwe Volvo FH voor Transport van Overveld

De trucks van Transport van Overveld zijn opvallende verschijningen en de vloot groeit hard. Op 1 juli 2021 overhandigde de volgende generatie van Van Overveld de sleutels van de nieuwste Volvo FH (nieuwe model) aan chauffeur Michael. Zijn nieuwe truck stond er strak bij dankzij Hermans uit Etten-Leur. Op onze Facebook-pagina vind je een uitgebreide fotoserie. 

Deze Volvo FH is een van de eersten van het nieuwe model en is de laatste uit de serie van 20 FH’s die Bluekens Truck en Bus (Roosendaal) afgelopen tijd heeft mogen leveren aan van Van Overveld. Ook de volgende generatie Van Overveld was aanwezig bij deze bijzondere aflevering. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!

Zuinige Volvo FH I-Save

Als kers op de taart zijn er nog eens 20 Volvo’s FH I-Save besteld vanwege het lage brandstofverbruik. Het verbruik van deze trucks is laag door de zuinige Turbo Compound-motor en brandstofverbruik-opvolging door Bluekens Truck en Bus.

Familiebedrijf

Transport van Overveld is opgericht op 1 juli 1988 door Gert en Elma van Overveld. Dat het nog steeds een echt familiebedrijf is, is duidelijk te zien omdat ook beide dochters werkzaam zijn binnen het bedrijf. Inmiddels staan meer dan 150 medewerkers voor u, als klant, klaar. Van Overveld bouwt niet alleen stevig aan de vloot, dit jaar openden ze ook een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur, direct gelegen aan de A58. Het pand heeft een bedrijfshal van maar liefst 5.500 m2, voor op-/overslag van 3250 pallets, met 14 docks.   

Details

Motor : D13KTC
Vermogen : 460 pk
Configuratie : 4×2T
Cabine : Globetrotter
Deel via:

Specificaties

  • Uitgevoerd met het vernieuwde media pakket met groot secundair scherm
  • LED verlichting

Modellen in deze aflevering