Robuust exterieur, comfortabel interieur.

De krachtige Renault Trucks C is uitermate geschikt voor de (zware) bouw en andere veeleisende toepassingen, zoals inzet als bergingstruck. Voor welke taak de Renault Trucks C ook wordt gespecificeerd: het interieur draagt onder alle omstandigheden bij aan een comfortabele werkdag.

Renault Trucks C en K opstapje

Lage instap

Een ergonomische instap is een must. Met een lage instap is de Renault Trucks C een ideaal voertuig als u vaak in of uit de truck stapt. De geoptimaliseerde instapverlichting met brede lichtbundel draagt bij aan goed zicht en meer veiligheid.

Renault Trucks cabine points

Dashboard

Krappe bouwterreinen, zware lading: bouwtransport is veeleisend voor truck en chauffeur. Dat vraagt om een truck die in dienst staat van de bestuurder. Het dashboard van de Renault Trucks C is ontworpen als een cockpit, zodat de chauffeur alle bedieningselementen binnen handbereik heeft.

  1. Op het gebogen panoramisch dashboard is alles binnen handbereik. 
  2. A4-opberglade voor documenten en waardevolle spullen.
  3. Bekerhouder.
  4. 2 USB-C-aansluitingen.
  5. Het contactslot met de sleutel is vervangen door een startknop op het dashboard. Hierdoor is er rondom de stuurkolom meer bewegingsruimte voor de benen.
  6. De comfortstoel biedt een ruime keuze aan instelmogelijkheden voor een optimaal ergonomische zitpositie. De bekleding is slijtvast en vuilafstotend. Een luxere combinatie met leer is als optie verkrijgbaar. 
  7. Tablet- en telefoonhouder.

Verstelbaar stuurwiel

De chauffeur kan in de Renault Trucks C zelf de ideale rijpositie instellen. De stuurkolom van de Renault Trucks C is in drie richtingen verstelbaar. Hoogte, helling en hoek van het stuurwiel kan eenvoudig worden ingesteld met de intuïtieve voetbediening.

Renault Trucks C en K cabine met bed

Comfortabel bed

Even rusten onderweg? Dat kan op een nieuw, ultracomfortabel Serenity- bed. Als optie kan een extra wasbare matras-topper van traagschuim worden toegevoegd. Het matras is eenvoudig afneembaar, waardoor het gebruik van hoeslakens mogelijk is. Het slaapgedeelte heeft ook twee USB-C aansluitingen om elektronische apparaten op te laden.

Meer weten over het interieur van de Renault Trucks C?

Neem contact met ons op
Bluekens-truck-en-bus-Jan_Hagens
Jan Hagens
Verkoopleider Renault Trucks