Bluekens-Renault-Trucks-T-T-High-4

Nieuwe Renault Trucks: een evolutie in comfort

Het comfort zelf ervaren? Vraag een proefrit aan.

Bluekens-truck-en-bus-Jan_Hagens
Jan Hagens
Verkoopleider Renault Trucks

Alles voor een aangename werkdag

Een chauffeur zit gemiddeld negen uur per dag achter het stuur. Daarom is een comfortabele cabine cruciaal. In de nieuwe Renault Trucks T & T High en Renault Trucks C & K is optimaal chauffeurscomfort gewaarborgd dankzij de gemakkelijke instap, een ruime cabine en een uitrusting op topniveau. De nieuwe Renault-trucks hebben allerlei innovaties die het werk nog makkelijker en aangenamer maken.  

Renault Trucks cabine points

Bekijk het interieur van de nieuwe Renault-trucks

  1. Op het gebogen panoramisch dashboard is alles binnen handbereik.
  2. Een nieuwe A4-opberglade voor documenten en waardevolle spullen.
  3. Bekerhouder.
  4. 2 USB-C-aansluitingen binnen handbereik.
  5. Het contactslot met de sleutel is vervangen door een startknop op het dashboard. Hierdoor is er rondom de stuurkolom meer bewegingsruimte voor de benen.
  6. De superieure comfortstoel biedt een ruime keuze aan instelmogelijkheden, voor een optimaal ergonomische zitpositie. De bekleding is slijtvast en vuilafstotend. Een luxere combinatie met leer is als optie verkrijgbaar.
  7. Tablet- en telefoonhouder.

Kies de ideale rijpositie met de verstelbare stuurkolom

De nieuwe Renault-trucks zijn uitgerust met een nieuw ontwikkelde stuurkolom die eenvoudig in drie richtingen verstelbaar is. Hiermee kan de chauffeur zelf de ideale positie instellen. Hoogte, helling en hoek van het stuurwiel kan eenvoudig worden ingesteld met intuïtieve voetbediening.

Renault Trucks T en T High cabine met bed

Nieuw, ultracomfortabel 'serenity' bed voor goede nachtrust

Voor een optimale nachtrust is een compleet nieuw onderbed ontwikkeld. Het matras is dikker en heeft twee keer zoveel veren als zijn voorganger. Als optie kan een extra wasbare matras-topper van traagschuim worden toegevoegd. Het matras is eenvoudig afneembaar van de basis, waardoor het gebruik van hoeslakens mogelijk is. Het slaapgedeelte heeft ook twee USB-C aansluitingen om elektronische apparaten op te laden.

Het comfort zelf ervaren? Vraag een proefrit aan.

Bluekens-truck-en-bus-Jan_Hagens
Jan Hagens
Verkoopleider Renault Trucks