Het comfort van thuis, maar dan onderweg.

Dat biedt het interieur van de Renault Trucks T. In de cabine draait alles om een aangename werk- en verblijfplek voor de chauffeur. Maak kennis met alle innovaties die het rij- en werkplezier vergroten.

Renault trucks T en T High cabine

Vlakke vloer

Een ergonomische werkplek is een must. Daar draagt een eenvoudige toegang tot de cabine aan bij. In de Renault Trucks T is dat verzekerd dankzij een goed uitgelijnde anti-slip opstap en portieren met een openingshoek van 85°. De vlakke vloer maakt het makkelijk om in de cabine te bewegen.

Renault Trucks T dashboard

Alles binnen handbereik

In de nieuwe Renault Trucks T is het contactslot met de sleutel vervangen door een startknop op het dashboard. Hierdoor is er rondom de stuurkolom meer bewegingsruimte voor de benen. Op het gebogen panoramisch dashboard is alles binnen handbereik.

Bluekens-truck-en-bus-Renault-trucks-Cabine-verstelbaar-stuurwiel

Verstelbare stuurkolom

De chauffeur kan zelf de ideale zitpositie instellen dankzij de in drie richtingen verstelbare stuurkolom. Met behulp van de gebruiksvriendelijke voetbediening kan het stuurwiel in de juiste positie gebracht worden.   

Renault Trucks T opbergruimte in cabine

Opbergruimte in de Renault Trucks T

Lang onderweg? 

Dan is voldoende opbergruimte voor alle spullen een voorwaarde. De sleeper cab biedt alles wat een chauffeur nodig heeft, zoals volop opbergruimte dankzij 5 opbergkasten boven de voorruit, waarvan één afsluitbaar.

Renault Trucks cabine slaapgedeelte bed

Opklapbaar onderbed

Groot en comfortabel, opklapbaar bed voor extra opbergruimte. Kan worden voorzien van een stille elektrische koelkast met een inhoud van 24 liter.

Renault truck 2021 dashboard met bekerhouder en opbergvak

Uit het zicht

Documenten en waardevolle spullen kunnen veilig worden opgeborgen en aan het zicht onttrokken in een A4-opberglade.

Tenault truck 2021 dashboeard met telefoonhouder en touchscreen multimedia display

Smartphonehouder

De handige tablet- en smartphonehouder biedt toegang tot meerdere apparaten tegelijk.

Renault Trucks T en T High cabine met bed

Nieuw, comfortabel ‘Serenity’-bed

Voor een optimale nachtrust is een compleet nieuw onderbed ontwikkeld. Het matras is dikker en heeft twee keer zoveel veren. 

Als optie kan een extra wasbare matras-topper van traagschuim worden toegevoegd. Het matras is eenvoudig afneembaar, waardoor het gebruik van hoeslakens mogelijk is. Het slaapgedeelte heeft ook twee USB-C aansluitingen om elektronische apparaten op te laden.

Eigenschappen

  • Het matras heeft een dikte van 170mm en een dichtheid van 41 kg/m3
  • Het matras heeft twee keer zoveel binnenvering als voorheen en is opgebouwd uit kwaliteitsschuim voor verbeterd comfort 
  • Het matras is gemakkelijk afneembaar van de basis om het bed op te maken
  • Innovatieve stof maakt het schoonmaken van het bed nog gemakkelijker
  • Optioneel: extra traagschuim matrastopper 
Renault Trucks T en T High dashboard

Navigatiesysteem

Een goede trucknavigatie maakt het werk een stuk eenvoudiger. De Renault Trucks T kan worden voorzien van het audio,- navigatie- en entertainmentsysteem Roadpad+.

Dat bestaat onder andere uit:

  • Een 7" multimedia kleurenscherm met touchscreenbediening
  • TomTom trucknavigatie. Parameters van de truck (zoals afmetingen en gewichten) kunnen worden ingevoerd om zo de juiste route uit te zetten
  • DAB+ radio

Dit systeem maakt ook handsfree bellen mogelijk. Er kunnen twee telefoons tegelijkertijd worden gekoppeld. Via Roadpad+ zijn ook de beelden van de camera’s op de truck zichtbaar.

Meer weten over het interieur van de Renault Trucks T?

Ik en mijn collega's helpen u graag.
Bluekens-truck-en-bus-Jan_Hagens
Jan Hagens
Verkoopleider Renault Trucks