Vragen over Renault Master Bakwagens?

Haci_Coskun_003
Haci Coskun
Salesmanager Renault Lichte Bedrijfswagens

Groter dan een bestelwagen maar kleiner dan een truck?

De Renault Master bakwagen is het antwoord. De Renault Master bakwagen is verkrijgbaar in verschillende varianten zodat u precies het formaat laadbak krijgt dat u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Renault Master bakwagen afmetingen

De Renault Master Chassis Cabine en de Renault Master Platform Cabine zijn geschikt voor een opbouw met laadbak. 

De Renault Master bakwagen is verkrijgbaar in verschillende lengte- en hoogtevarianten. Het formaat van de laadbak is afhankelijk van het type uitvoering.

Renault Master platform cabine voor bakwagen opbouw

Renault Master Platform Cabine

De Renault Master Platform Cabine heeft een opbouwlengte van 2434 mm tot maximaal 4044 mm en een maximale opbouwbreedte van 2350 mm.

Ontdek de Renault Master Platform Cabine
Renault Master chassis cabine voor bakwagen opbouw

Renault Master Chassis Cabine

De Renault Master Chassis Cabine heeft een opbouwlengte van 2434 mm tot maximaal 5746 mm en een opbouwbreedte tot 2350 mm.

Ontdek de Renault Master Chassis Cabine
Renault Master Bakwagen met laadklep

Renault bakwagen met laadklep

De Renault Master bakwagen kan worden voorzien van een laadklep: handig als u zware spullen moet in- en uitladen of goederen vervoert die moeilijk te tillen zijn, zoals pallets of karren. De laadklep gaat niet ten koste van het laadvermogen en zorgt ervoor dat u uw werk makkelijker en sneller doet en goederen op een veilige manier kunt laden of lossen.

Een laadklep heeft vaak heel wat te verduren. Goed onderhoud is daarom essentieel om een goede en veilige werking te garanderen. Ook is het verplicht om de laadklep te laten keuren. Bij Bluekens Truck en Bus is zowel het onderhoud als de keuring in vertrouwde handen.

Renault Master elektrische bakwagen

Elektrische bakwagen

Met een elektrische bakwagen voert u uw transport emissievrij uit. De Renault Master bakwagen is ook leverbaar in een compleet elektrisch aangedreven uitvoering. De Renault Master Z.E. Chassis Cabine en de Renault Master Z.E. Platform Cabine combineren het laadvermogen van de conventionele Renault Master met de voordelen van elektrisch rijden.

Renault Master Bakwagen

Bakwagen kopen?

Bluekens Truck en Bus helpt u graag op weg. Ieder bedrijf is anders. Daarom specificeren wij op basis van uw wensen en eisen de perfecte Renault Master bakwagen voor uw werkzaamheden. Zo bent u verzekerd van de optimale balans tussen laadvermogen en brandstofefficiency.

Bakwagen huren?

Heeft u direct een Renault Master bakwagen nodig? Bluekens Truck en Bus helpt u snel op weg. U kunt bij ons een voertuig huren voor zowel de korte als de lange termijn. Wij beschikken over een uitgebreide verhuurvloot. 

Bekijk ons actuele aanbod

Bakwagen leasen?

Bluekens Truck en Bus biedt Perfect Flex leaseaanbiedingen voor de Renault Master bakwagen. Daarmee bent u verzekerd van een scherp tarief, uitstekende service en een keur aan aanvullende diensten voor één prijs per maand. Perfect Flex kenmerkt zich door maatwerk en is flexibel in looptijd, service, rente en uitrusting.

Bekijk onze leaseaanbiedingen

Vragen over Renault Master Bakwagens?

Haci_Coskun_003
Haci Coskun
Salesmanager Renault Lichte Bedrijfswagens