Zorgeloos ondernemen

Reparatie en onderhoudscontracten zijn er in alle soorten en maten. Zowel voor Renault Trucks, Renault bedrijfswagens als Volvo Trucks biedt Bluekens Truck en Bus contracten die aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Het Bluekens Onderhoudsabonnement geeft u meer flexibiliteit doordat het ieder jaar herzien kan worden.

Maak een keuze

Bluekens-Bluecare-2020-022
Bluekens Onderhoudsabonnement

Flexibel, universeel en maximale uptime

Trekkend én getrokken materieel in één onderhoudsabonnement? Eentje met totale transparantie, waardoor u optimaal inzicht heeft en verzekerd bent van maximale uptime? En volledig toegespitst op uw werkzaamheden? Kies dan voor het Bluekens Serviceabonnement. Met dit abonnement bent u verzekerd van maximale zekerheid en flexibiliteit!

Gebaseerd op onderhoudsdata, specifiek voor uw sector, stelt u samen met de fleetafdeling van Bluekens Truck en Bus het pakket samen. U kunt uw totale wagenpark onderbrengen in het onderhoudsabonnement, ongeacht het merk. Wij zorgen voor: 

  • Een gedetailleerd onderhoudsschema
  • Preventief onderhoud
  • Alle mogelijke reparaties zijn afgedekt

Binnen het abonnement kunnen ook hulpmiddelen, de opbouw, laadklep en bijvoorbeeld accessoires worden opgenomen. En we kunnen afspreken dat we een haal- en brengservice of vervangend vervoer regelen.

Het abonnement geeft op ieder moment realtime online inzicht in de werkelijke kosten. Minstens drie keer per jaar wordt de voortgang van het budget en operatie door de fleetafdeling met u doorgesproken om verrassingen te voorkomen. Het onderhoudsabonnement kan ieder jaar herzien worden, maar ook ieder jaar worden opgezegd.

 Een Bluekens Serviceabonnement is maatwerk en wordt geheel aangepast naar uw behoefte. Overzichtelijke looptijd, universeel en 100% transparant. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u zich richten op uw onderneming.

Meer informatie? Neem contact met ons op
bluekens-volvo-fm-container-laadkraan

Uptime Care van Volvo Trucks is service 2.0

De trucks zijn uitgerust met de geavanceerde communicatie-eenheid telematic gateway, die continu waakt over de essentiële onderdelen van de truck. Daardoor is het mogelijk proactief het onderhoud te plannen. Ook is het mogelijk om software-updates op afstand te uploaden. Het aantal controlepunten op afstand zal in de toekomst nog aanzienlijk worden uitgebreid.

Ga naar de Volvo oplossingen

Als de standtijd van de onderdelen niet voldoende is om het volgende geplande servicemoment te halen, dan wordt direct contact met u opgenomen om de truck kort uit te plannen zodat de onderdelen vervangen kunnen worden. In feite maakt u dan een korte pitstop. Strandingen op ongewenste tijdstippen en plaatsen in Europa worden hiermee voorkomen.

  • Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de informatie van het voertuig (connected)
  • Connected Service Planning optimaliseert het onderhoud en verlaagt het aantal werkplaatsbezoeken
  • Bluekens zorgt voor een proactieve opvolging, waardoor de productiviteit van het voertuig wordt verhoogd
Bluekens-Renault-Trucks-T-T-High-8
Renault Trucks

Start & Drive

Voor Renault Trucks zijn er diverse contractvormen. U houdt uw exploitatiekosten onder controle en verlaagt uw risico’s. 

Met een Start & Drive contract weet u precies wat u aan onderhoudskosten kwijt bent, zonder het  risico op onverwachte kosten achteraf. In het contract zijn alle voorgeschreven onderhouds- en reparatiewerkzaamheden opgenomen en wordt op maat aangeboden. Het contract is afhankelijk van de inzet van uw voertuig (stadsgebruik, interlokaal gebruik, nationaal, internationaal, et cetera) en het aantal geschatte jaarlijks te rijden kilometers. Start & Drive contracten kunnen voor alle modellen en typen van Renault Trucks worden afgesloten, zowel bestelwagens als trucks.

Maak kennis met de oplossingen van Renault Trucks

Meer weten over onze servicecontracten? Neem contact met ons op.

Bluekens-Truck-en-Bus-NICK-DE-WITTE
Nick de Witte
Servicecontract specialist