Zorgeloos ondernemen

Reparatie en onderhoudscontracten zijn er in alle soorten en maten. Zowel voor Renault Trucks, Renault bedrijfswagens als Volvo Trucks biedt Bluekens Truck en Bus contracten die aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Het Bluekens Onderhoudsabonnement geeft u meer flexibiliteit doordat het ieder jaar herzien kan worden.  

Maak een keuze

Bluekens-Bluecare-2020-022
Bluekens Onderhoudsabonnement

Flexibel, universeel en maximale uptime

Waarom niet en trekkend en getrokken materieel in één onderhoudsabonnement? Eentje met totale transparantie, waardoor u maximaal inzicht heeft en maximale uptime kunt bereiken, toegespitst op uw werkzaamheden. Een abonnement bovendien, dat op ieder moment realtime online inzicht geeft in de werkelijke kosten én dat ieder jaar herzien kan worden, maar ook ieder jaar kan worden opgezegd. Maximale flexibiliteit dus!

Gebaseerd op onderhoudsdata, specifiek voor uw sector, stelt u samen met de fleetafdeling van Bluekens Truck en Bus het pakket samen, waarbij het mogelijk is het totale wagenpark onder te brengen, ongeacht het merk. Wij zorgen voor een gedetailleerd onderhoudsschema en preventief onderhoud en dekken alle mogelijke reparaties af in één abonnement. Minstens drie keer per jaar wordt de voortgang van het budget en operatie door de fleetafdeling doorgesproken met u om per jaar onnodige verrassingen in kosten en inzetbaarheid te voorkomen.  Partnership op een hoog niveau.

Binnen het abonnement kunnen ook hulpmiddelen, de opbouw, laadklep of bijvoorbeeld accessoires worden opgenomen. En, we kunnen afspreken dat we een haal- en brengservice of vervangend vervoer inregelen.

Een Bluekens Serviceabonnement is daarom maatwerk en wordt geheel aangepast naar uw behoefte. Overzichtelijke looptijd, universeel, 100% transparant en u weet waar u aan toe bent zodat u zich kunt richten op uw onderneming.

Meer informatie? Neem contact met ons op
bluekens-volvo-fm-container-laadkraan

Uptime Care van Volvo Trucks is service 2.0

De trucks zijn uitgerust met de geavanceerde communicatie-eenheid telematic gateway, die continu waakt over de essentiële onderdelen van de truck. Daardoor is het mogelijk proactief het onderhoud te plannen. Ook is het mogelijk om software-updates op afstand te uploaden. Het aantal controlepunten op afstand zal in de toekomst nog aanzienlijk worden uitgebreid.

Ga naar de Volvo oplossingen

Als de standtijd van de onderdelen niet voldoende is om het volgende geplande servicemoment te halen, dan wordt direct contact met u opgenomen om de truck kort uit te plannen zodat de onderdelen vervangen kunnen worden. In feite maakt u dan een korte pitstop. Strandingen op ongewenste tijdstippen en plaatsen in Europa worden hiermee voorkomen.

  • Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de informatie van het voertuig (connected)
  • Connected Service Planning optimaliseert het onderhoud en verlaagt het aantal werkplaatsbezoeken
  • Bluekens zorgt voor een proactieve opvolging, waardoor de productiviteit van het voertuig wordt verhoogd
Bluekens-Renault-Trucks-T-T-High-8
Renault Trucks

Start & Drive

Voor Renault Trucks zijn er diverse contractvormen. U houdt uw exploitatiekosten onder controle en verlaagt uw risico’s. 

Met een Start & Drive contract weet u precies wat u aan onderhoudskosten kwijt bent, zonder het  risico op onverwachte kosten achteraf. In het contract zijn alle voorgeschreven onderhouds- en reparatiewerkzaamheden opgenomen en wordt op maat aangeboden. Het contract is afhankelijk van de inzet van uw voertuig (stadsgebruik, interlokaal gebruik, nationaal, internationaal, et cetera) en het aantal geschatte jaarlijks te rijden kilometers. Start & Drive contracten kunnen voor alle modellen en typen van Renault Trucks worden afgesloten, zowel bestelwagens als trucks.

Maak kennis met de oplossingen van Renault Trucks

Meer weten over onze servicecontracten? Neem contact met ons op.

615_2016_Rudi_van_Putten_001_wit
Rudi van Putten
Aftersalesmanager