Meer weten over de Volvo FM cabine?

Mijn collega’s en ik helpen u graag
Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks

Van compact tot royaal: de keuze is aan u

De cabine van de Volvo FM biedt een gemakkelijke instap met twee treden, veel ruimte en uitstekend zicht. U kunt kiezen uit zes cabineformaten. Van de compacte, comfortabele dagcabines tot de ruime slaapcabines en Globetrotter-cabine. Welke variant u ook kiest: met een state-of-the-art afwerking en veel opbergruimte is de cabine van de Volvo FM de ideale werkplek.

Bluekens-Truck-en-Bus-Volvo-FM-Zicht-2

Nieuwe Volvo FM biedt 10% meer zicht

Door royale raamoppervlakken, een lage portierlijn en nieuwe achteruitkijkspiegels biedt de Volvo FM zeer goed zicht. In de nieuwe Volvo FM is het zichtveld met 10% toegenomen.

Zes cabines: van lage dagcabine tot de ruime Globetrotter

Lage dagcabine

De lage dagcabine is ideaal als de Volvo FM is uitgerust met bijvoorbeeld pompen en kranen. De lage dagcabine heeft een binnenhoogte van 148 centimeter (104 cm op de motortunnel).

Dagcabine

Dagcabine biedt een comfortabele en ergonomische chauffeursomgeving. De dagcabine heeft een binnenhoogte van 164 centimeter (120 cm op de motortunnel).

Slaapcabine

De slaapcabine biedt een comfortabele slaapplek voor één persoon. De binnenhoogte van de slaapcabine is 164 centimeter (120 cm op de motortunnel).
 

Lage slaapcabine

De lage slaapcabine heeft een verlaagd dak voor extra laadruimte boven de cabine. Deze cabinevariant heeft een binnenhoogte van 148 centimeter (104 cm op de motortunnel).

Globetrotter-cabine

De Globetrotter-cabine biedt een comfortabele slaapgelegenheid voor één of twee personen. De cabine heeft extra veel opbergruimte. De binnenhoogte is 201 centimeter (157 cm op de motortunnel).

Manschappencabine

De Crew Cab biedt plaats aan maximaal negen personen en is speciaal ontworpen voor brandweer- en reddingsvoertuigen. De binnenhoogte is 160 cm (voorzijde) en 161 cm (achterzijde).

Volvo FM vrachtwagen cabine met bed

Cabines met een comfortabel bed

Overnachten of rusten onderweg? Kies voor een van de cabine-uitvoeringen met een bed dat voelt als thuis. Het onderste bed is 70×200 centimeter. Het matras is 16 centimeter dik en heeft pocketvering voor een uitstekend comfort. U heeft de keuze uit drie varianten: zacht, semi-stevig en stevig. Het bovenbed heeft een comfortuitvoering en een afmeting van 70×190 centimeter of 60×190 centimeter.

Bluekens-Truck-en-Bus-Volvo-FM-Crew-Cab

De Crew Cab: speciaal voor brandweervoertuigen

De Volvo FM is beschikbaar met een Crew Cab voor maximaal negen personen. De cabine is speciaal ontworpen voor brandweer- en reddingsvoertuigen. De cabine is grondig getest op veiligheid en heeft grote ramen, een lage deurlijn, grote achteruitkijkspiegels en de optie van maximaal acht camera's, voor goed zicht rondom.

Meer weten over de Volvo FM cabine?

Mijn collega’s en ik helpen u graag
Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks