Meer weten over de Volvo FH16 cabine?

Mijn collega’s en ik helpen u graag
Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks

Unieke ervaring qua ruimte en comfort

Comfortabel, veilig en ruim. De cabine van de Volvo FH16 is volledig ingericht op de chauffeur. U heeft de keus uit vijf verschillende cabineformaten, allemaal met voldoende ruimte voor u en uw spullen. U bent verzekerd van volledige stahoogte, veel opbergruimte en een of twee bedden.

Bluekens-truck-en-bus-volvo-FH16-veiligheid

Het beste zicht onder alle omstandigheden

De Volvo FH16 biedt uitstekend zicht met royale ramen en spiegels met een doordacht ontwerp. Bovendien kunt u tot wel acht camera's toevoegen, zoals een dodehoekcamera aan de passagierszijde. Zo blijft u goed op de hoogte van de verkeerssituatie, uw truck en uw lading.

Bluekens-Truck-en-Bus-Volvo-FH16-chairs

Stel de chauffeursstoel in naar uw wens

Een comfortabele werkdag begint met een comfortabele chauffeursstoel die u naar uw wens kunt instellen. De chauffeursstoel is standaard voorzien van een hoofdsteun, een verstelbare en neerklapbare rugleuning en een verstelbare lendensteun. Ook kan de stoel verticaal en in hoogte worden versteld en is de hoek van de zitting verstelbaar.

Vijf cabines: van slaapcabine tot de extra ruime Globetrotter XXL

Lage slaapcabine

De lage slaapcabine biedt door het verlaagde dak en de cabinevering extra laadruimte boven de cabine. De binnenhoogte is 147 cm (138 cm op de motortunnel).

Slaapcabine

De slaapcabine biedt een comfortabele slaapgelegenheid voor maximaal twee personen. De binnenhoogte bedraagt 171 cm (162 cm op de motortunnel).

Globetrotter-cabine

De Globetrotter-cabine heeft een comfortabele slaapplek voor maximaal twee personen en biedt veel opbergruimte. De binnenhoogte is 205 centimeter (196 cm op de motortunnel). 

Globetrotter XL

De Globetrotter XL biedt een veilige en comfortabele slaapgelegenheid voor maximaal twee personen. De binnenhoogte van de cabine is 220 cm (211 cm op de motortunnel).

Globetrotter XXL

De Globetrotter XXL-cabine is de ruimste keuze. Deze cabine heeft een stahoogte van 220 cm (211 cm op de motortunnel) en heeft in vergelijking met de XL-cabine een breder en langer bed.

Bluekens-Truck-en-Bus-Volvo-FH16-sleeping

Een comfortabel bed voor een goede nachtrust

Een breed en comfortabel bed met een pocketveringmatras of een premium schuimmatras zorgt voor een goede nachtrust. U heeft voor het bed de keus uit verschillende afmetingen:

  • 74×200 cm, met middengedeelte van 81,5 cm breed
  • Of: 74×200 cm, uittrekbaar tot 88×200 cm met middengedeelte van 95,5 cm breed

Meer weten over de Volvo FH16 cabine?

Mijn collega’s en ik helpen u graag
Bluekens-truck-en-bus-Arend-van-den-Berg
Arend van den Berg
Verkoopleider Volvo Trucks