volvo-truck-van-rijen-web
Oosterhout

Eerste Volvo FH afgeleverd uit een serie van 4 bij Van Rijen Transport

Van Rijen Transport heeft onlangs de eerste van vier nieuwe Volvo FH 460 6x2-trekkers in gebruik genomen. Deze truck, die wordt ingezet voor het transport van frisdrank, is uitgerust met de zuinige D13K Turbo Compound-motor en het Fuel Hero Pro-pakket met verschillende brandstofbesparende functies.  

De Globetrotter-cabine is van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo is de truck uitgerust met een dodehoekcamera voor optimaal zicht en het Active Safety-pakket met alle denkbare veiligheidsfuncties. Het elektronisch geregelde stuurbekrachtigingssysteem Volvo Dynamic Steering, de geïntegreerde standairco I-ParkCool, luchtgeveerde vooras, LED-verlichting en de Dura Bright aluminium velgen maken het geheel compleet qua (rij)comfort en uitstraling. 

Details

Motor : D13K Turbo Compound
Vermogen : 460 pk
Configuratie : Globetrotter
Afgeleverd door : Peter Bakker
Deel via:

Specificaties

  • Fuel Hero Pro, Acive Safety pakket, Luchtgeveerde vooras, Dynamic Steering, Dura Bright alu velgen, Michelin, I-see, Adaptive Cruise Control, I-Park Cool, Koelkast, dode hoek camera aan de spiegel passagierszijde, LED-verlichting.

Modellen in deze aflevering