Aflevering Embeka BV
Roosendaal

Complete Trafic voor Embeka BV

Onlangs hebben we onze gewaardeerde klant Embeka BV uit Almere blij kunnen maken met de levering van hun gloednieuwe 130pk Renault Trafic L1H1.

Deze krachtige bedrijfswagen is voorzien van een 130pk-motor. Ook is hij uitgerust met handige extra's die het rijden nóg aangenamer maken. Denk hierbij aan een comfortabele bijrijdersbank, handige parkeersensoren achter, een praktische trekhaak, het stijlvolle Pack RED Edition, en het functionele Pack Delivery.

Het Pack Delivery voegt extra gemak toe aan de bedrijfsvoering met 270 graden achterdeuren, een slim doorlaadluik in de scheidingswand en efficiënte led-verlichting in de laadruimte.

Om de bedrijfswagen helemaal klaar te maken voor het werk bij Embeka BV, hebben de heren uit onze werkplaats in Roosendaal tevens gezorgd voor een vloer en wanden. Dit maakt de Renault Trafic niet alleen betrouwbaar, maar ook praktisch en efficiënt voor de specifieke behoeften van de klant.

Wij feliciteren Embeka BV van harte met hun nieuwe aanwinst en wensen hen veel succes en plezierige kilometers toe met deze schitterende nieuwe bedrijfswagen!

Aflevering Embeka BV

Details

Motor : 130pk
Batterijcapaciteit : 0 kWh
On-board charging : Nee
Snelladen mogelijk : Nee
Configuratie : L2H1
Cabine : enkel
Deel via:

Specificaties

  • Bijrijdersbank
  • Parkeersensoren achter
  • Pack RED Edition
  • Pack Delivery (270 graden achterdeuren, tussenstand met doorlaadluik en LED verlichting laadruimte)
  • Trekhaak
  • Vestiging Roosendaal heeft de Trafic voorzien van vloer en wanden.