MSS Transport, veelzijdig logistiek dienstverlener uit Roosendaal, heeft een Renault Trucks T 440 4x2-trekker aan de vloot toegevoegd. De truck is een ware eyecatcher door de speciale huisstijl van het bedrijf, maar ook door de vele extra’s die het exterieur sieren. Het voertuig is geleverd door Renault Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus.

De nieuwe Renault-truck wordt ingezet voor de uiteenlopende transportactiviteiten die het bedrijf uitvoert.  “Wij zijn een veelzijdig logistiek dienstverlener”, zegt eigenaar Ruud Speelman. “We rijden onder andere oud-papier, kartonnage en pallets. Maar we doen ook de import voor een grote, internationale modeketen die ook vestigingen heeft in Nederland. In algemene zin richten wij ons voornamelijk op het korte nationale en internationale transport in Nederland, België, Duitsland, Noord-Frankrijk en Luxemburg.”

mss-transport-bluekens

Sleeper Cab

De aflevering van de nieuwe truck had een bijzonder tintje. Het is namelijk de eerste Renault-truck die door Bluekens Truck en Bus is geleverd aan MSS Transport. De Renault Trucks T 440 4x2 heeft een GVW van 19,5 ton. Speelman: “We hebben al een aantal Renault Trucks T in de vloot en die onderscheiden zich door de bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. Toen we op zoek waren naar een truck ter uitbreiding van onze vloot, was de keuze snel gemaakt.”

De Renault Trucks T Sleeper Cab 440 pk 4x2 is voorzien van diverse opties als een standairco en standkachel om de chauffeur optimaal comfort te bieden. Het interieur heeft een carbon dasboard en een handige, draaibare bijrijdersstoel voor extra bewegingsruimte. Ook het exterieur maakt van deze truck een eyecatcher. Naast de karakteristieke kleurstelling van MSS Transport, is de truck onder ander voorzien van Dura Bright-velgen, een lichtbalk met zwaailampen en luchthoorns.

mss-transport-renault-trucks-t

Renault-demotruck

Binnenkort neemt MSS Transport nog een Renault-truck in gebruik. Het bedrijf is namelijk ook actief in de autosport en vervoert allerlei materialen die nodig zijn voor de hospitality bij race-evenementen. “Dan moet je denken aan stoelen, tafels, tenten en benodigdheden voor de catering”, vertelt Speelman. “We komen op circuits door heel Europa. Binnenkort gaan we daarvoor, naast ons eigen materieel, in samenwerking met Bluekens Truck en Bus ook een Renault T High demotruck inzetten.”

Service en onderhoud bij Bluekens Truck en Bus

MSS Transport heeft dertig trucks in de vloot en voert een meer-merkenbeleid. Voor service en onderhoud werkt MSS Transport al langer samen met Bluekens Truck en Bus in Roosendaal. “Een prettige en betrouwbare partner om mee samen te werken”, vertelt Speelman. “Ze zijn flexibel en communiceren duidelijk. Dat laatste vind ik een belangrijk aspect, aangezien dat heel belangrijk is met het oog op de planning en de inzetbaarheid van trucks.”

Kennismaken met Renault Trucks? Boek nu een testrit

Zelf ervaren is het beste. Hoe reageert de truck, wat zijn de rijeigenschappen, bevalt het interieur en de afwerking van de cabine, welke techniek en ondersteuning biedt de T of de T High? Boek nu een testrit en laat u overtuigen van de uitstekende prestaties!

Ervaar het zelf