Waar kan ik onderweg een elektrische truck opladen? Deze vraag horen we steeds vaker. Daarom hebben we een laadpuntenkaart ontwikkeld: een handig interactief overzicht van openbare laadpunten voor trucks.

Wat kunt u zien op de laadpuntenkaart?

Op de kaart staan openbaar toegankelijke laadpunten voor elektrische trucks in Nederland. Per locatie kunt u het aantal en het type laadpalen zien. In de meeste gevallen zijn ook bijzonderheden over de bereikbaarheid aangegeven. Is een laadpunt bijvoorbeeld bereikbaar met een trekker-opleggercombinatie, of alleen met een trekker? Of met een bakwagen?

Bekijk de laadpunten

Hoeveel openbare laadpunten zijn er in Nederland?

Op dit moment telt de laadpuntenkaart al meer dan 125 locaties met ruim 350 laadpalen. We werken de kaart continu bij. Kent u openbare laadpunten die er nog niet op staan? Of heeft u suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten via pr@bluekens.nl.

Kunt u opladen op eigen terrein?

Het aantal oplaadpunten onderweg wordt de komende jaren steeds groter. Opladen op eigen terrein biedt echter de meeste zekerheid: hier kunt u altijd laden wanneer u dat wilt. Wilt u weten of de elektriciteitsaansluiting op uw terrein zwaar genoeg is om elektrische voertuigen op te laden? En wat er nodig is om de benodigde laadinfrastructuur mogelijk te maken? Met een Energiescan maken we dat voor u inzichtelijk. Op basis daarvan weet u wat er nodig is om elektrische voertuigen op uw terrein te kunnen opladen. Interesse?

Vraag hier een Energiescan aan