Hanse Staalbouw in Nieuwerkerk heeft negen bestelbussen uit haar vloot vervangen door nieuwe Renault Trucks Masters in twee uitvoeringen, afgestemd op de werkzaamheden van het Zeeuwse familiebedrijf. Bluekens Truck en Bus in Middelharnis leverde de nieuwe bedrijfswagens op kleur en zorgde ervoor dat deze naar wens zijn opgebouwd met onder meer een trekhaak, dakimperiaal, ladder en mechanische dakventilatie. De Renault Trucks Masters zijn geleverd met een gratis onderhoudscontract van drie jaar en gratis apk

Hanse Staalbouw kocht vier L3H2 Masters met dubbellucht op de achteras en vijf kortere enkellucht L2H2 Masters, met respectievelijk 165 en 130 pk motorvermogen. “Belangrijk is dat de laadruimte minstens 3 meter lang is, voor de stalen afwerkprofielen die we in eigen huis maken”, legt directeur Jochem de Jonge uit. “Verder nemen onze monteurs handgereedschappen en bevestigingsmaterialen mee naar de bouwprojecten.” Hanse Staalbouw verzorgt hiervoor zelf de inrichting van de geleverde bussen. De opbouw werd gerealiseerd door ASH Carrosserie in Middelharnis, onder regie van Bluekens Truck en Bus.

Bluekens Truck en Bus en Hanse Staalbouw zijn geen onbekenden van elkaar. De staalbouwer, met 150 medewerkers een van de grootste werkgevers van Schouwen-Duiveland, bouwde het bedrijfspand van de bedrijfswagendealer in Goes en is tevens leverancier van de roldeuren in de verschillende Bluekens-vestigingen in Zeeland en West-Brabant. Ook de twee Volvo-trucks die Hanse Staalbouw gebruikt voor het transport van staaldelen, hoogwerkers en andere machines, zijn afkomstig van Bluekens Truck en Bus.

Snel leveren

“Het contact verloopt goed”, aldus De Jonge. “Ruim een jaar geleden kochten we onze eerste Renault Trucks Master, die we snel nodig hadden wegens uitbreiding. Bluekens legde een goede offerte neer en kon bijzonder snel leveren; binnen twee weken stond er een bus in onze huisstijl en met alle gewenste voorzieningen. De Renault Trucks Master heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, maar prettig is ook dat de dealer alles voor ons regelt.”

Drie jaar gratis onderhoud

De Renault Trucks Masters zijn geleverd met een gratis onderhoudscontract van drie jaar en gratis apk. Deze actie van Renault Trucks geldt voor alle typen Masters die in 2018 worden aangeschaft.

Ook op zoek naar de beste bedrijfswagen voor uw branche?


Neem contact op met uw Bluekens Truck en Bus-vestiging hanse-staalbouw-renault-trucks-master-570.jpg