3 JAAR ZORGELOOS ONDERNEMEN

U BESPAART € 1.000! 3 JAAR GRATIS ONDERHOUD

GRATIS APK

3 JAAR ZORGELOOS ONDERNEMEN


Wij snappen dat u uw aandacht het liefst aan uw business wilt besteden. Als bedrijfswagenspecialist bieden wij daarom complete transportoplossingen zodat u bent verzekerd van de beste service en kwaliteit voor uw bedrijfswagens. U heeft uw eigen team van monteur en verkoper die u gedurende de levensduur van uw voertuig begeleiden. Dat betekent korte lijnen en duidelijkheid. Het is nu nog aantrekkelijker, u krijgt namelijk bij Bluekens Truck en Bus tijdelijk 3 jaar gratis onderhoud op uw nieuwe Renault Master, plus gratis eerste APK. Wij houden uw bedrijfswagen in topconditie, zodat u de komende 3 jaar zorgeloos tegemoet kunt zien!


Wilt u ook zorgeloos ondernemen?


Neem contact met ons op

BLUEKENS HEEFT DE BESTE BUS VOOR UW KLUS EN U KUNT DIRECT RIJDEN!

Welk type bedrijfswagen u ook nodig hebt, wij stellen de beste bus voor uw klus samen, en bouwen deze op maat in onze eigen werkplaats. Snel, vakkundig en aangepast voor uw werk. Tevens verzorgen wij het totaalonderhoud aan uw specialistische opbouw. Hierdoor bent u verzekerd van transparante dienstverlening en snelle doorlooptijden, zodat u weer snel de weg op kunt!

Koeriermaster

 •  
  Zuinig en wendbaar
 •  
  Deur tussen cabine en laadruimte

Koelmaster

 •  
  Gesloten bestelwagen of chassis-cabine
 •  
  Koelinstallatie
 •  
  Geïsoleerde laadruimte

Bouwmaster

 •  
  Distribox, laadbak of kipper
 •  
  Verschillende wielbasisvarianten
 •  
  Mogelijkheden voor PTO
Nieuw

E-Master E-Master

 •  
  0 emissie tijdens gebruik
 •  
  0 geluidsoverlast
 •  
  Laadvermogen en laadvolume gelijk aan dat van de Renault Master diesel

Direct rijden? Kijk voor onze actuele voorraad Masters op direct leverbaar.

Voorwaarden

Deze actie geldt alleen bij aanschaf nieuwe Renault Master bij Bluekens Truck en Bus. De actie loopt van 1 september 2017 tot en met 31 december 2019: de orderbevestiging dient in de actieperiode getekend te zijn. Onder onderhoud wordt verstaan de door de fabrikant voorgeschreven werkzaamheden zoals inspectie, verversen van olie en vloeistoffen, vervangen van filters en doorsmeren. Overige werkzaamheden zoals het vervangen van slijtageonderdelen waaronder remmen, turbo’s, uitlaten zijn niet inbegrepen. Gratis APK betreft de eerste APK, wettelijk uitgevoerd na 3 jaar. Het onderhoud dient uitgevoerd te worden door en bij Bluekens Truck en Bus. De periode van 3 jaar gratis onderhoud gaat in op de afleveringsdatum en eindigt na 36 maanden of bij het bereiken van 150.000 km. De actie is voertuig-gebonden, niet overdraagbaar en vervalt bij verkoop of total loss. Deze actie is niet geldig i.c.m. met andere acties of actievoertuigen en is niet inwisselbaar voor geld.