Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Een stranding onderweg? Bij Bluekens Truck en Bus doen we er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarom zijn we zeer trots dat onze vestiging in Breda Volvo Action Service Dealer van het jaar 2023 is geworden!

Snelle en goede service leveren: dat staat bij ons voorop. In geval van pech doen we er alles aan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Volvo Trucks zet elk jaar een dealer in het zonnetje die bijzondere prestaties heeft geleverd op het gebied van pechhulpverlening. Daarbij wordt gekeken naar verschillende criteria, zoals:

 

  • De snelheid van uitrukken en repareren
  • Is de reparatie in één keer goed?
  • Klopt de factuur?

Beste pechhulp én beste werkplaats

We zijn zeer trots dat onze vestiging in Breda VAS Dealer van het jaar 2023 is geworden! Het team van Bluekens Breda krijgt binnenkort de prijs overhandigd bij de fabriek van Volvo Trucks in Gent. Het is al de tweede eervolle prijs die we dit jaar winnen. Onlangs werd Bluekens Truck en Bus in Breda ook al verkozen tot beste werkplaats van 2024.

 

Pech onderweg? Volvo Action Service helpt u graag

Als u onderweg pech heeft, kunt u op ons rekenen. U kunt ons altijd bellen. Bent of in het buitenland? Volvo Action Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Waar u ook bent en op welk tijdstip: met één druk op de VAS On Call-knop in uw truck komt u direct in contact met een coördinator die de taal van de chauffeur spreekt en ervoor zorgt dat u snel wordt geholpen.

Meer weten over Volvo Action Service?

Neem contact met ons op