In het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks is de vestiging van Bluekens Truck en Bus Breda verkozen tot beste werkplaats van 2024.

Het onafhankelijke REx-onderzoek van Volvo Trucks wordt jaarlijks in heel Europa door onderzoeksbureau Kantar uitgevoerd. Klanten worden zowel digitaal als telefonisch geïnterviewd en gevraagd om hun dealer te beoordelen, om zo de tevredenheid en loyaliteit te meten. De vragen zijn onderverdeeld in twee categorieën: Verkoop & Aflevering en Werkplaats- en Onderdelenfaciliteiten.

Mooie prijs voor onze vestiging in Breda

De vestiging van Bluekens Truck en Bus in Breda is in het onderzoek naar voren gekomen als beste Volvo Trucks-werkplaats van 2024. Klanten waardeerden met name de toewijding van de medewerkers om uitmuntende service te bieden. Uiteraard zijn we zeer trots op deze prijs en de waardering van klanten. Wij feliciteren onze collega’s in Breda van harte met deze onderscheiding!

Jaco Overbeeke, Algemeen Directeur van Bluekens Truck en Bus en Rene van Zuilen, Director Retail & Service Market bij Volvo Trucks Nederland

Ook kennismaken met de service van Bluekens?

Bij Bluekens Truck en Bus staan we 24/7 voor u klaar. Als full service dealer bieden we (transport)ondernemers een totaalpakket. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie, huur, leasing en financiering, onderhoudscontracten, wagenparkbeheer, keuringen en Code 95-trainingen. Alle services en diensten van Bluekens Truck en Bus zijn samengebracht in BlueCare.

Meer weten?

Neem contact met ons op